4. Prestajete da se smejete zajedno

Ako je vaše druženje više obaveza nego zabava, razmislite malo o tome gde se nalazite.

Doktor Alison Klark, psiholog tvrdi da se zahlađenje odnosa između supružnika najbolje ogleda u kratkim primedbama i dugim tišinama.

reklame

Međutim, ako je vaš partner prirodno zatvorena osoba, onda nemate razloga za brigu. Ali ako je vaš muž osoba vesele i razgovorljive prirode, obratite pažnju ako se naglo ućuti. Smeh je najbolji lek. Postarajte se da se zajedno smejete to će izlečiti sve boljke koje vaš brak ima.

5. Izbegava iskrene razgovore

Jedan od prvih i osnovnih znakova otuđenosti partnera je nedostatak komunikacije. Čak i ako vam partner progunđa odgovor ili prevrne očima, to nije problem sve dok kako tako komunicirate.

Najgore je ako partner ne pokaže nikakvo interesovanje za razgovore sa vama. Ako ne želi ni jednu sitnicu da prokomentariše ili vam kaže, znajte da ste u ozbiljnim problemima.

6. Više se oslanja na druge ljude nego na vas

Nedostatak međusobne podrške nije zdrav znak. To ne znači da biste trebali da saznate sve o njegovim emocionalnim iskustvima, ali ako primetite da on dobija emocionalnu pažnju sa strane (tetka, majka, koleginica, prijatelj), treba da budete oprezni.

Poenta “emocionalnog razvoda” nije u tome što vas on fizički vara, već da između vas nema one sitnih povezanosti koja čini svaki par.

loading...