Veza sa oženjenim iz prve ruke: Ja sam žena koju mrze druge žene, jer sam ona koja uništava tuđu porodicu

Kako je spavati sa nekim ko će nakon seksa otići u krevet druge žene? “To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni kako to nije u redu i kako neće ići”. “Moraću da povučem kočnicu kad bude počelo previše da boli”

Nina* (28, ime je promenjeno) ima aferu sa oženjim muškarcem koji ima decu. Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala – a i on nju. Na jednom izletu su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi. Nina zna da on kod kuće ima ženu i decu. Ponekad može da zažmuri, a ponekad i ne:

Veza sa oženjenim iz prve ruke: Ja sam žena koju mrze druge žene, jer sam ona koja uništava tuđu porodicu

Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe

„Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodicu – jer spavam s oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni ‘kako to nije u redu i kako neće ići’. Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedeljno kod mene. On kaže ukućanima da je otišao sa ekipom na piće ili kako mora duže da ostane na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i seksamo se. Pri tome moram da pazim da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smem da imam parfem na sebi, jer to žene odmah primete. A ni on se ne tušira nakon seksa, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi kući ili iz birtije ili s posla sveže istuširan?”

Ne možeš da isključiš osećanja

reklame

Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi deca i da će sedeti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam da mislim o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osećanja, grdno se vara. Uvek pomalo boli. U dubini sebe sam svesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu dasklonim ruke sa njega! Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Moraću da povučem kočnicu kad bude počelo previše da boli. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene!“

miss7.24sata.hr

loading...