Ljubavni horoskop za jesen 2018

Muškarac koji može da se obaveže je samopouzdan, a koji ne može da uplovi u sigurnu luku veze i braka poseduje određene nesigurnosti.

Evo koje su razlike između muškarca koji može da vam pruži zdravu i ozbiljnu vezu, i između onoga koji nikada neće biti spreman na to, piše Super Žena.

1. Da li je siguran u sebe?

Muškarac koji može da se obaveže je samopouzdan, svestan je sebe i ima mnogo toga da vam ponudi. Za razliku od njega, koji se oseća udobno u svojoj koži, muškarac koji se neće osećati lagodno u ozbiljnoj vezi je obično nesiguran, ogorčen i jadan. . On nije individualac i ne može da se veže za vas. On je poput lista na vetru, koji vijori po vazdhu.

2. Da li poštuje žene?

reklame

Muškarac koji je spreman da se veže za jednu ženu, poštuje lepši pol. On ne oseća ljutnju prema srednjoškolskoj ljubavi ili bivšoj devojci, već ceni veze koje je imao sa njima. Kada je reč o muškarcu koji ne može da vam ponudi ozbiljnu i posvećenu vezu, on gleda na žene kao posedovanje ili problem. Na to uglavnom utiču loša ljubavna iskustva iz prošlosti.

3. Da li je takmičarskog duha?

Muškarac spreman za ozbiljnu vezu i brak, nije takmičarskog duha. Bar ne onog u negativnog smislu. Dakle, on želi da uspe u životu, ali samo kako bi postao bolja verzije sebe. Suprotno od njega, tipa muškarca koji nije za obavezivanje obožava da se takmiči sa svima, osuđuje i umanjuje tuđu vrednost.

4. Da li je otvoren za ljubav?

Pripadnici jačeg pola vam na razne načine pokazuju da su spremni da sa vama grade ljubavni odnos. Oni daju ljubav, i vole da im se vrati. On ne oseća strah da se preda, već se prepuštaju emocijama. Partner koji ne želi obavezu se plaši ljubavi, i ne želi sebe previše da daje, a očekuje da ljubav dobija od drugih.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...