Veneri se u Vodoliji 20. januara pridružuje i Sunce, pa će se svakako osetiti svojevrsno olakšanje od težine koju je nosila dok su se i Sunce i Venera kretali znakom Jarca. Kao da će nam odjednom sav teret pasti s leđa i osetićemo dašak lakoće, dašak slobode.

Venera će 15. februara praviti opoziciju sa Severnim čvorom, pa vam se možda baš tada desi neki sudbinski susret koji će vam, ako ništa drugo, ostati u lepom sećanju. No svakako je idealno vreme za neke nove početke i neke nove, uzbudljive veze.

Psihijatri savetuju koliko često treba da se viđaš sa novim dečkom
Venera u Vodoliji od 18. januara do 10. februara 2018
reklame

Od 30. januara do 9. februara Venera će praviti i kvadrat sa Jupiterom, a od 2. februara i sekstil sa Uranom, pa pripazite da ne preterujete u silnoj želji za uzbuđenjem, jer bi vam se kasnije ono moglo obiti o glavu.

Jupiter iz Škorpiona želeće da rasipno trošite na stvari koje vam inače ne trebaju, pa pripazite i oko kupovine razne elektronike. Razmislite prvo da li vam zaista treba neki aparat, samo zato što je to sad trenutno najcool i super hit koji imaju apsolutno svi. Iako ćete imati veliku potrebu da budete drugačiji od drugih, pre nego skočite zapitajte se – da li ste to zaista vi ili je samo to trenutni hir.

U ovom periodu nesebično delite ljubav najpotrebnijima i uživajte u nečem novom što će vam malo podići raspoloženje i vratiti osmeh na lice!

Ana Mandić

loading...