Foto: Mystical Raven

Koriste se vekovima u raznim čarobnjačkim ritualima, urezivali u ih talismane itd. I danas se upotrebljavaju, a svaki simbol nas privlači onda kada nam je to najpotrebnije

Simboli su moćan alat za magiju, povezani su s nevidljivim silama i deo su naše podsvesti, otkriva Mystical Raven. Koji vas od ovih šest simbola najviše privlači?

Evo šta to znači:

1. Horusovo oko

Foto: Mystical Raven
reklame

Ovo je jedan od najistaknutijih i najčešćih simbola drevnog Egipta. Ako vam je Horusovo oko privuklo najviše pažnje, to pokazuje da je vašoj auri potrebna zaštita, i to odmah.

Šta učiniti: Pozovite svojeg anđela čuvara i tražite savet i pomoć. Takođe, pokušajte da se očistite od negativnih emocija, možda meditacijom.

2. Lavirint

Foto: Mystical Raven

Lavirinti su stvoreni kako bi zaštitili svoje središte. Za ovaj znak možemo reći da pomaže u pronalaženju naše istinske prirode, našeg duhovnog središta. Lavirinti su stvoreni kako bi zavaravali zle sile i demone.

Šta učiniti: Ako ste najpre ugledali lavirint, to pokazuje kako ste se u zadnje vreme verovatno pogubili, izgubili samo sebe. Tome može biti krivac stres, iscrpljujući stil života, zgusnuti raspored… Svakako morate pronaći unutrašnji mir i okrenuti se više duhovnosti.

3. Osti

Foto: Mystical Raven

Osti simbolizuju snažnu božansku patrijarhalnu figuru. To je simbol Šive i Posejdona. Iako je ovaj simbol kroz vreme bio potisnut i demoniziran od strane hršćanskih naroda, on zapravo simbolizuje obilje, blagoslove, božansku dominaciju i čaroban je alat za proterivanje svih strahova.

Ako ste odabrali taj simbol, to pokazuje da bi trebalo da proterate svoje strahove i okrenuti se duhovnosti.

Šta učiniti: Morate pokazati svima oko sebe da se ne bojite. Tek tada ćete biti slobodni i nijedno zlo neće moći da vas dotakne. Koristite moć ostiju za proterivanje strahova.

loading...