veliki ili mali
veliki ili mali

Da li je bolji veliki ili mali polni organ, pitanje je koje sebi postavljaju uglavnom – muškarci. U današnje vreme muškarcima je teško da se odupiru uticajima sredine i raznim pričama o veličini muškog polnog organa.

Kada dvojica muškaraca razgovaraju, svaki će svoj polni organ u priči produžiti za par santimetara. Zbog ovoga i mnogih drugih priča, stvara se pogrešna slika o tome koja je najbolja veličina polnog organa.

Na televiziji i internetu sadržaji za odrasle su se rasprostranili, i u njima se uvek mogu videti nabildovani alfa muškarci sa velikim polnim organima koji svoje partnerke dovode do ludila. U praksi to baš i nije tako. Zbog toga se kod muškaraca javljaju bespotrebni kompleksi, što često dovodi do impotencije.

Pogledajte: Ako si ovakva, prevariće te partner sigurno: 5 tipova žena koje su osuđene na patnju

reklame

Odgovor na pitanje koja veličina penisa je najbolja, potražićemo u medicini. Naime, prosečni ženski polni organ je dubok oko osam santimetara. To je prosečna veličina, ali u nekim slučajevima ženski polni organ može biti veći ili manji. To znači da je čak i polni organ od deset santimetara sasvim dovoljan za kvalitetan seksualni odnos.

veliki ili mali
veliki ili mali

Prosečna veličina muškog polnog organa u Evropi iznosi oko 14-15 santimetara, dok polni organi koji prelaze 17 santimetara spadaju u izuzetno velike. Što je polni organ veći, to mu je teže da postigne i održi erekciju, a osim toga može biti prevelik za partnerku.

Ne propustite: Najbolji komplimenti za ženu: Ako joj ovo kažeš, istopiće se kao slaadoled u julu

Savremena medicina pruža mnogobrojna rešenja u ovakvim situacijama, jer muški polni organ može da se smanji ili produži. Problemi ovakve vrste danas se lako rešavaju. Ukoliko mislite da imate problem, prvo razgovarajte sa svojom partnerkom otvoreno, a zatim posetite lekara.

navidiku.rs

loading...