Emocije, ma koliko bile jake, vremenom mogu da počnu da blede, a onda vam ne preostaje ništa drugo nego da raskinete. Ako ne želite da vam se to desi, onda morate svakodnevno da osvajate vašeg partnera.

 

Svaki ljubavna veza je turbulentna. Ali ako zaista volite osobu sa kojom ste sami izabrali da budete, onda je ta činjenica lepa, ali nije dovoljna da bi odnos bio kvalitetan. Uložite se u svoju vezu tako što ćete svakodnevno partneru ponavljati lepe stvari.

reklame

Iako trenutno verovatno mislite da je vaša veza idilična, da bi veza opstala, samo ljubav nije dovoljna. Odnos s partnerom zahteva puno truda i poštovanja, piše Večernji list.

Da biste vezu održali skladnom, ljubavni terapeuti savetuju da ovih šest rečenica svom partneru ponavljate svaki dan.

Ovo je ono što zaista želim

U vezi često nastojimo da udovoljimo partneru, pa vlastite želje stavljamo u drugi plan. Ako vam smeta nešto u odnosu s partnerom, treba to da kažete jasno i glasno. Iako se ovo na prvu loptu čini pomalo kao agresivan pristup, možete da budete sigurni da je to dobro za vašu vezu. Ponekad je potrebno da partneru pružite smernice kako da vas usreći i zadovolji. Imajte na umu da ništa ne uništava odnos kao neispunjena očekivanja koja nisu nikad izrečena.

par

 

Ti si moj izbor

Veza je izbor koji svakodnevno ponovo birate. Dajte jasno do znanja jedno drugome da ste srećni sa onim što imate zajedno i da je vaša veza isključivo vaš izbor.

Volim te

Reči ”volim te” ponekad zvuče pomalo izlizano, a da biste to popravili, uz reči ” volim te ” dodajte osobinu koja najbolje opisuje osobu pored vas. ”Volim te, pametno moje”, “volim te ovako duhovitu”, ” volim te ovako uspešnog ” … samo su neki predlozi kojima možete da prevaziđete izlizane fraze zbog kojih vaša druga polovina neće da vas shvati ozbiljno.

LJUBAV NE POSTAVLJA USLOVE: Da ga ti stvarno voliš ove stvari ti ne bi smetale!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.