Reci mu ovo iskreno i OSVOJIĆEŠ NJEGOVO SRCE: Posle ovoga nema šanse da te zaboravi

Iskazivanje dobre volje i spremnosti da prihvatiš ženske članove njegove familije, kao i prijateljice i koleginice, dobar je prvi korak. Super trendi komadi odeće koje nosiš da bi zadivila prijateljice, muškarce obično ostavljaju ravnodušnim. Izlazi da bi se zabavila, a ne da bi upoznala budućeg supruga

 

Nikada ne kritikuj druge žene

U društvu muškaraca nikada ne napadaj druge žene, to te nikuda neće odvesti. Muškarcima je potrebno da se uvere kako si sigurna u sebe, a ne da nekome zavidiš ili čak da ga mrziš.

Ovako se žene srozavaju u muškim očima: Kada ovo uradiš, padaš najniže!

reklame

Razmišljaj ovako: ako vas dvoje započnete vezu, onda ćeš se susresti s njegovom majkom, sestrom, prijateljicom s kojom on želi da provodi vrijeme. Iskazivanje dobre volje i spremnosti da prihvatiš ženske članove njegove porodice, kao i prijateljice i koleginice, dobar je prvi korak. Ili, razmišljajte o tome na ovaj način: nečije vrline i dobre strane neće umanjiti tvoju vrednost. No, ljubomora i zavist to svakako čine.

IMAŠ DEČKA, A KO DA GA NEMAŠ: 8 znakova da te on samo zavlači

Zavedi ga univerzalnom seksi odećom

Super trendi komadi koje nosiš da bi zadivila prijateljice, muškarce obično ostavljaju ravnodušnim. Doduše, muškarci ne vole ni maksi-haljine ni haljina-pantalone, ni kombinezone, kao ni dimije. S druge strane, ne moraš nositi ni ultraseksi haljine da bi privukla njegovu pažnju. Dobro, šta je onda, prema muškom mišljenju, univerzalno seksi? Žena u beloj bluzi/majici, uskim farmerkama i cipelama s visokom potpeticom.

Ovakav muškarac će večno da te voli: 15 znakova da si pronašla svoju srodnu dušu

Nemoj da ideš u lov

To je elementarno pravilo privlačnosti. Izlazi da bi se zabavila, a ne da bi upoznala budućeg supruga. Devojke se uglavnom fokusiraju na pronalaženje gospodina Pravog, a zapravo bi trebalo da se prepuste zabavi i uživanju u malim stvarima –dobroj muzici, društvu i piću. Često nisu ni svesne da muškarci zapravo to osete i doživljavaju kao pritisak. S druge strane, ne postoji ništa privlačnije od žene koja ostavlja utisak da je zadovoljna sobom i onim što se oko nje događa. Zato, naruči piće i uživaj. To je, zapravo, najbolji mamac za muškarce.

zdravakrava.hr

loading...