Ovako se žene srozavaju u muškim očima: Kada ovo uradiš, padaš najniže!

0
29298
loading...

Sve žene žele da budu obožavane od strane muškarca kojeg vole. Nažalost, ipak rade stvari koje ih odbijaju. Ne zbog toga što je njihova ličnost grozna ili što im nisu privlačne, već zbog toga što rade pogrešne stvari tokom komunikacije.

Govoriš protiv sebe

Vaš muškarac, bio samo dečko ili životni saputnik, izabrao je vas, jer ste mu privlačni. Ukoliko počnete stalno da govorite kako ste debele, previše mršave, glupe, asocijalne (ili šta god vam već ponekad padne na pamet), činite da se on oseća glupo što vas je izabrao. Ukoliko mislite da trebate da izgubite koji kilogram, ili promenite nešto kod sebe – učinite to. Na kraju, zar ne volimo svi ljude sa samopouzdanjem?

Pročitajte i  Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019: Povišica za Ribe, Vaga u ljubavnoj nedoumici, Ovan ujeda od nervoze

Iskreni razlozi zašto žene lažu: Da joj nisi bitan, ne bi te ni lagala!

Žališ se na sve moguće

Kada kukate na sve, vaš partner se neće osećati cenjenim. Možda se i nalazite na užasnom mestu, ali nemojte na to da kukate, jednostavno recite šta vam i zbog čega ne odgovara. Fokusirajte se na to kako možete da provedete kvalitetno vreme zajedno, umesto da kukate kako ništa ne valja.

ON TE VOLI, A TI NJEGA NE: Kako da na finjaka otkačiš frajera kome si sve?

Izlaziš sa muškarcima kako bi rešila probleme

Ukoliko imate problem, trebate da ga rešite sami. Možete i da ga podelite i potražite savet, ali ne i da tražite da partner rešava vaše probleme. Osim ukoliko se nije desilo nešto baš veliko i potrebna vam je velika podrška, ili rame za plakanje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.