Naslovna Ljubav UVEK ISTA PRIČA, MISLIŠ DA JE KUL A ONO KRETEN: 5 razloga...

UVEK ISTA PRIČA, MISLIŠ DA JE KUL A ONO KRETEN: 5 razloga zašto si lepak za budale

PODELI

Ako takvi uvek uspeju da pronađu baš tebe, vreme je da se zapitaš je li problem stvarno u njima

Jedan nije spreman za vezu, jedan je spreman za vezu ali ne i monogamiju, jedan te navlačio par godina i oženio se nekom drugom… Koji god tip lošeg frajera je u pitanju, ako takvi uvek uspeju da pronađu baš tebe, vreme je da se zapitaš je li problem stvarno u njima. Mi kažemo da nije, a znamo i zašto uvek padneš na takve:

Bojiš se da budeš sama

Pa zbog straha od usamljenosti uvek daješ šansu frajerima koji te nikako ne zaslužuju. Mnogo je zdravije biti sam nego u “vezi” s nekim ko te nimalo ne ceni.

Voliš da popravljaš ljude

Jedno je dati šansu nekome ko nije savršen, a nešto sasvim drugo kontinuirano birati muškarce koje želiš da popraviš jer im nešto nedostaje jer takvima često nedostaje i potreba da su dobri prema osobi kojoj je stalo do njih.

Imaš sindrom ružnog pačeta

I misliš da jednostavno ne zaslužuješ nekoga ko će biti dobar prema tebi i da ne možeš bolje od frajera koji ti samo nanosi bol.

.
Pročitajte i  Stavi prst na čelo ako se pitaš zašto si još uvek sama: 7 glavnih razloga zbog kojih privlačiš pogrešne muškarce

Misliš da MORAŠ da budeš s nekim

Velik broj žena ulazi u vezu samo zato da ih ne bi smatrali čudnima ili nepoželjnima. Ako ti je manje važno kakav je frajer, a puno važnije da imaš nekoga, u svoj život ćeš pustiti puno onih koje bi iz njega trebala izbaciti.

Strah te da tražiš što zaslužuješ

Čak i ako znaš da zaslužuješ bolje, to ništa ne znači ako se bojiš da insistiraš na tome. To je samo znak da ti nedostaje samopouzdanja, a kad dopuštaš drugima da te tretiraju loše, teško je da ćeš ga ikad i imati.

index.hr

Inicijalizacija u toku...