Nakon dugog perioda vremena automatski pomislite kako ste u stabilnoj vezi jer ste već toliko dugo zajedno da imate osećaj kako znate svaku misao svoje bolje polovine. Ipak, postoji pet odličnih pokazatelja koji će vam otkriti je li vaša veza apsolutno sigurna i delite li vaše vreme sa srodnom dušom.

1. Uveseljavate jedno drugo sitnicama

Ovo ne moraju nužno biti pokloni. Dovoljna je slatka porukica na jastuku ili pripremljen omiljeni doručak. Važno je da osetite da vaš partner misli na vas i da mu je stalo do vaše sreće i dobrog raspoloženja na koje ovakve sitnice utiču odlično.

2. Obožavate da budete u fizičkom dodiru s partnerom

Ovo vam se može učiniti kao nešto što se podrazumeva, međutim to se ne odnosi isključivo na razmenu nežnosti nego i na najmanje dodire rukom ili prislanjanje ramena uz rame. Ako imate potrebu da držite partnera za ruku, naslanjate glavu na njegovo rame i ako vidite slične postupke i s njegove strane, znači da ste puni iskrene ljubavi jedno prema drugome i da je vaša veza poprilično jaka i puna poverenja.

3. Imate zajedničke pošalice i gestikulacije

reklame

Humor je jedan od presudnih činilaca za dobru i uspešnu vezu. Osobe koje dele smisao za humor dokazano imaju mnogo više šanse za dugu i srećnu vezu nego oni koji se razilaze po tom pitanju. Ako imate zajedničke šale i ako primetite da poprimate neverbalni govor vašeg partnera, vaša je veza na odličnom putu.

4. Pokazujete zanimanje za interesovanja vašeg partnera

Ovo je znak da vam je zaista stalo. Svi imamo neke hobije koji su nam omiljena razbibriga u slobodno vreme. Prirodno je i normalno da vašeg partnera ne zanimaju šminkanje i tretmani lepote koliko vas zanimaju, ali malim gestom, na primer kupovinom nekog proizvoda za koji ste mu nekada u priči spomenuli da vam je na listi želja, vaš će vam partner pokazati da vas sluša i da mu je stalo do svega što je vama važno i što vas uveseljava.

5. Verujete u odanost

Važno je razgovarati i saslušati se međusobno. Ako ste vaša bolja polovina i vi već u nekoj ozbiljnijoj fazi veze, razgovor o budućnosti je neophodan, posebno ako se s tom osobom vidite na duge staze. Bitno je uskladiti želje i daljnje ciljeve kako bi veza nastavila da teče harmonično, bez većih i pogubnih prepreka.

index.hr

loading...