Ultimativno zavođenje
Ultimativno zavođenje

Ultimativno zavođenje: Lepe ruke, crvena haljina i ruž, kao i čaroban osmeh predstavljaju ubojite adute zavođenja koje je i nauka potvrdila.

 

U moru najrazličitijih istraživanja kojima se danas naučnici bave objavljeno je i jedno koje otkriva na koje ženske trikove muškarci padaju. Otkrivamo vam naučno dokazane metode zavođenja koje mogu da vam pomognu kad se nađete u društvu zanimljivog muškarca.

Obucite crvenu haljinu

reklame

Istraživanje stručnjaka sa Univerziteta Ročester pokazalo je da su žene u crvenoj odeći muškarcima mnogo privlačnije od onih koje nose garderobu u drugoj boji. Imajte na umu da se to odnosi samo na privlačnost i fizički utisak koji žena ostavlja, a ne na njen karakter i inteligenciju. Dakle, za prvi korak važno je da budete dama u crvenom!

Crveni karmin

Ukoliko stavite crveni karmin ili sjaj, značajno se povećavaju šanse da vas muškarac zapazi, pokazuje istraživanje naučnika sa Univerziteta Mančester. Usne često okupiraju pažnju muškaraca, a pogotovo ako su crvene. Rezultati su pokazali da muškarci zadržavaju dve sekunde duže pogled na crvenim usnama nego na onima koje su namazane drugom bojom.

Poklonite mu čaroban osmeh

Smrtno ozbiljne manekenke možda prolaze na modnim pistama, ali muškarcima takav izraz lica nimalo nije privlačan. Naprotiv! Nedavno istraživanje udruženja američkih psihologa pokazalo je da osmeh čini žene privlačnijima. Zašto? Nasmejane žene muškarcima deluju pristupačnije, jednostavnije i prijateljski nastrojene. Zato, sledeći put kada vidite zgodnog muškarca poklonite mu svoj najlepši osmeh.

Oponašajte ga

Nekoliko istraživanja pokazalo da je žene koje suptilno prave pokrete lica i tela kao i muškarac s kojim razgovaraju, njima postaju interesantnije. Imitiranjem se postižu dobri rezultati, ali ne sme da bude napadno i uočljivo. Muškarci na taj način razvijaju podsvesnu prisnost sa ženom s kojom komuniciraju. Možda vam se to čini kao naučna fantastika, ali zaista je tako – dokazali su naučnici!

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.