ugojila-se-3-kilograma-za-12-sati-evo-sta-je-dokazao-njen-eksperiment-o-tezini

Koliko nam težina tokom dana oscilira, odlučila je da istraži blogerka i nutricionistkinja Aleksandra Kaspero. Napravila je mali eksperiment i svakih nekoliko sati se merila

Uveče se odričete večere u nadi da će sutra vaga da pokaže barem koji gram manje. Prvo merenje vas šokira jer se vaga nije ni pomakla od juče, čak vam i dodaje koji gram. Koliko nam težina tokom dana oscilira, odlučila je da istraži blogerka i nutricionistkinja Aleksandra Kaspero. Napravila je mali eksperiment i svakih nekoliko sati se merila.

Pri prvom jutarnjem merenju, odmah nakon što je ustala oko pet sati ujutru vaga je pokazala 60 kilograma. Nakon odlaska u WC i mokrenja ponovno proverava težinu i vaga sada pokazuje 59,7 kg. Sledeće merenje obavila je tri sata kasnije i pre merenja je popila samo čašu vode i šoljicu kafe i već se vratila na težinu prvog merenja. To jutro sat i 15 minuta bila je na jogi i trčanju i trening joj je skinuo 800 grama. Pola sata nakon joge i trčanja kilaža joj se povećala za nekih 200 grama.

reklame

“Uopšte mi nije jasno kako se to dogodilo jer nakon joge i trčanja nisam ništa stavila u usta. Iako vaga pokazuje više kilograma, osećam se mršavo i dobro”, napisala je u svom dnevniku merenja tog dana. Dva sata posle trčanja Aleksandra je jela zobenu kašu i popila dve čaše vode i čaja i vaga pokazuje da ima manje kilograma nego kad je išla na trčanje. Pre ručka je pospremala po kući i nije sedela i vaga je pokazala da sada ima 61,2 kilograma, a nakon ručka brojke su stigle do 62 kg.

Aleksandri nije jasno kako je uz toliko aktivnosti i s balansiranom ishranom od jutra do 14 h dobila čak dva kilograma. Vaganje Aleksandra ponavlja sat vremena nakon što je ručala i sada već ima pola kilograma manje nego prošli put, a nakon večere je dobila još 100 grama. Poslednje merenje je Aleksandra obavila pre spavanja i tada je imala 62,2 kg.

U najdebljoj fazi imala 118 kg: Prepolovila se jedući ove 3 namirnice! (VIDEO)

Tokom 12 sati Aleksandra je merenjem došla do činjenice da joj se kilaža tokom tog perioda promenila za 3,3 kilograma.

“Htela sam samo da dokažem da se težina može drastično menjati tokom dana i da te promene nisu vredne preterane brige”, zaključila je Aleksandra.

stil.kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.