Ljubavni horoskop za avgust 2017

Ako si ikada preispitivala svoju vezu, obrati pažnju na ovih 5 stvari koje pokazuju da ti u vezi zapravo cvetaju ruže (nema veze što ostavlja čarape posvuda)

Mi ljudi brzo se naviknemo na sve i svašta. Stoga ni u vezi često ne primetimo koliko nam je zapravo genijalno – jer smo se već navikli na to, piše miss7. Krajnje je vreme da usmerimo pažnju na male stvari koje (često neprimetno) pokazuju da je vreme da uživamo u savršenoj vezi.

1. Više ne uvlačiš stomak

Iskreno, svima su nam poznate situacije kad se svojski trudimo da pred muškarcem izgledamo zanosno u svakom položaju i u svakom trenutku – i pri tome ne pokazujemo baš potpuno kakve smo i ko smo zapravo. Kad možeš sa svojim partnerom biti sto posto TI (i u boksericama, s raščupanom kosom i mrvicama čipsa po grudnjaku i stomaku), a on smatra kako si još uvek – ili baš u tom trenutku – predivna, osvojila si jackpot!

2. Možeš sama da uživaš i to ti nije problem

reklame

Kuliraš li sama kod kuće, praviš s drugaricama turu po kafićima i klubovima ili s najboljom prijateljicom odeš za vikend na more – a dragi ti ne zamera što uživaš u slobodi (a ni ti njemu kad to zaželi) – o tome većina parova može samo da sanja.

3. Dečko te podstiče na nešto što je dobro za tebe

Imati nekoga ko ti govori „Kreni, ti to možeš!“ ili „Naravno da ćeš uspeti!“, neprocenjivo je. Imati uza sebe osobu koja ti pomaže da savladaš eventualne strahove, koja te podstiče na dobre stvari i daje ti generalno veliku podršku u životu, najbolje je što ti se može dogoditi u vezi.

4. Bolje se razumete – svakoga dana u svakom pogledu

Svaki novi dan otkriva vam koliko toga zapravo imate zajedničkoga te iz sata u sat, minuta u minuta, postajete sve bolji i bolji tim. Naravno, za dobru vezu potreban je i naporan rad, ali kod vas očito donosi željene plodove.

5. Nije procvetao samo tvoj ljubavni život…

Kad živiš određeno vreme s voljenim u vezi – a on te motiviše, omaže ti da rasteš, napreduješ, daje ti podršku na svim frontovima i usrećuje te, to će se pokazati dobrim i u ostalim područjima života: na poslu, u odnosu prema prijateljima, ali i prema sebi samoj.

miss7.24sata.hr

loading...