100 razloga zasto te volim
100 razloga zasto te volim

Uz malo truda i rada, vaša jača polovina može postati “gospodin savršeni”. Sledeći trikovi učiniće vas oboje zadovoljnijima, a na neki način ćete oboje i poraditi na sebi.

1. Rešite ga zavisnosti od nezdrave hrane

Većina muškaraca podosta je komplikovana kada je reč o zdravoj hrani. Ali tu nastupate vi. Uz malo truda i istraživanja zdravih i ukusnih recepata, počnite da kuvate što zdravije i odvratite ga od nezdravih grickalica uz svaki film ili utakmicu. Ovo je dobro i za vas jer nećete doći u iskušenje da nutritivno zgrešite s njim.

2. Suptilno mu ukažite na nepristojno ponašanje

Naravno, niste mu majka i ne možete mu govoriti kako da se ponaša i šta da radi. Međutim, možete mu na suptilan način ukazati da se u nekim situacijama ponaša poput primitivca i ciljano ga smestite u restoranu preko puta ogledala kako bi u jednom trenutku shvatio o čemu pričate.

Ti budi vajarka a on tvoja glina: 8 trikova pomoću kojih ćeš svog dragog pretvoriti u savršenog muškarca
Ti budi vajarka a on tvoja glina: 8 trikova pomoću kojih ćeš svog dragog pretvoriti u savršenog muškarca

3. Objasnite mu šta je bonton

reklame

Nadovezujući se na prethodnu tačku, objasnite mu suptilno u čemu greši. Na primer, ako vam ne otvori vrata, nemojte ih same otvoriti već se samo nasmešite i pokažite mu šta čekate. Kada oblačite kaput, jednostavno mu ga dodajte i okrenite leđa kako bi odmah znao šta treba da učini. Nemojte dopustiti da stari kavaljerski običaji nestanu samo zato što muškarac ne želi da odraste.

4. Razbijte seksualnu monotoniju

Kada jednom shvate da vam se nešto sviđa, ponavljaće to neprestano jer smatraju da s time ne mogu da pogreše. Zato vi preuzmite uvođenje noviteta na sebe i iznenadite ga povezom na očima ili nekom novom pozom.

5. Ukažite mu na njegovu lenjost

Neprestano leži na kauču, igra igrice, spava do nepristojno kasnih sati… Takav muškarac vam ne treba. Ukažite mu na stvari koje su njegova dužnost i odvažno mu recite da ih uradi. Od aktivnosti prvo možete predložiti piknik u prirodi koji zaista ne zahteva rad i trud. Ako ni na to ne pristane, vi izađite s prijateljicama i pokažite mu koliko se dobro zabavljate bez njega. Shvatiće ubrzo u čemu greši.

loading...