Foto: consciousreminder.com

Mesec, čaroban i tajanstven, takođe može da definiše aspekte vašeg života i vaše ličnosti.

Odaberite svoj omiljeni mesec, a zatim otkrijte detaljan opis vaše ličnosti, vaših sposobnosti i poruku za svoj život.

1. Sposobni i orijentisani na dostignuća

Vi sebe karakterišete kao energičnu, optimističnu osobu s puno samopouzdanja. Osećate da morate stalno da radite kako bi pronašli sigurnost i želite da stvorite bazu materijalnog blagostanja jer smatrate da je sigurnost rezultat rada i stabilnog doma, piše Conscious reminder.

reklame

Vaš glavni izazov je da budete tolerantniji prema sebi, jer možete postati neumoljiv i strog sudija.

Obratite pažnju na to kako se prema sebi odnosite kada pogrešite (reči koje koristite, ono što radite), poštujte sebe, prihvatite svoje greške i radite s ljubavlju i odlučnošću da ih rešite. Mnogo je bolje postati neko ko će ostvariti svoje snove nego biti sopstveni krvnik.

2. Kreativni i perceptivni

Vi karakterišete sebe kao praktičnu, ljubaznu, emocionalnu osobu koja uživa u najboljim stvarima u životu. Vrlo ste povezani sa senzualnošću materijalnog sveta i želiteda  izgradite oko sebe estetsko i emocionalno okruženje.

Imate tendenciju da preterujete: ostajete budni do ranih jutarnjih sati gledajući filmove ili slušate muziku, jedete više nego što je potrebno i jedete lošu hranu, a to sve redukuje nivo vaše energije.

Malo umerenosti u intenzitetu življenja i malo više organizacije vašeg vremena i energije pomoći će vam da pojačate vedrinu vašeg života, vašeg rada i svega što stvorite.

3. Energični i temperamentni

Vi karakterišete sebe kao osobu koja želi da ima samopouzdanje, snagu karaktera i koja će biti važna u svetu. Vi uvek nastojite da održavate dobre uslove kako bi se osigurala vaša dobrobit i dobrobit vaših voljenih osoba.

Smatrate prijateljstvo paktom uzajamne zaštite, što vas čini odanima i jako se bojite da ne budete izdani – i to je mesto gde leži vaš veliki izazov: poverenje. Stalno ste nepoverljivi, a to zna biti strašno iscrpljujuće.

Birate svoje društvo vrlo dobro, stoga dajte svoje poverenje drugima bez straha, s poverenjem, ljubaznošću i bez rezerve jer sve što dajete uvek će vam se vratiti. Na taj će način vaš život će biti puno mirniji, ispunjeniji, srećniji i zadovoljniji.

loading...