TAROT HOROSKOP ZA DECEMBAR 2015: Bikovima promena u karijeri, Rakovima trudnoća, a Strelcu rastanak u ljubavi

0
7010

Tarot karte su antička veština proricanja sudbine, a svaka karta ima svoje pozitivno ili negativno značenje i karte zavise jedna od druge

Svaki špil se sastoji od 78 karata koje su podeljene u 2 grupe, Mala Arkana ima 56 a Velika Arkana se sastoji od 22 karte. Otkrijte kakva vas sudbina čeka po tarotu u poslednjem mesecu 2015. godine.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2015: Koga čeka susret sa sudbinskom ljubavi, ko sumnja u svoja osećanja, a ko uživa u avanturama?

 OVAN

POSAO

Sedmica mačeva u uspravnom položaju

Na radnom mestu bićete izloženi stalnoj kontroli od strane poslodavca, zato posao odrađujte savesno i pažljivo, nemojte da vam nešto promakne! Ne upuštajte se u poslovanje firme niti u politiku iste. Isto tako u odnosima sa drugima budite što taktičniji, posebno kada na umu imate neki konkretan cilj. Vi morate da razmišljate izvan ustaljenih obrazaca. Možda je najbolje da ćutite o svojim planovima i ciljevima, jer se trenutno u vašem poslovnom okruženju nalazi neko ko će vam podmetati nogu. Dobro preispitajte ko su vam zaista prijatelji a ko neprijatelji. Takođe, ova karta može da označava i “prljave poslove” u svakom smislu. Pre nego što uđete u posao sa nekim, dobro se informišite o toj osobi. Pazite šta govorite i pišete! Na drugom nivou, ova karta ponekad govori o tome da se osećate prevareno i poraženo. Moguće je da osećate krivicu zbog nekih ranijih postupaka ili možda želite da pobegnete i izbegnete posledice neke trenutne situacije ili okolnosti. Pazite da time sebi ne učinite medveđu uslugu, jer bi beg mogao da vam se kasnije obije o glavu! I na kraju, ova karta pokazuje da je moguće da ćete možda vi osetiti potrebu da nekoga kontrolišete i na taj mu način oduzmete slobodu – zaustavite taj impuls i nemojte dopustiti da se oduzme kontroli! Ako tražite posao, dobro se raspitajte može li neko od bivših zaposlenih da vam da informacije koje bi vam bile od koristi! Finansije će biti uravnotežene, biće i prihoda i rashoda. Ukoliko mislite da bi trebalo da imate više prihode zapitajte se da li to zaista zaslužujete.


LJUBAV

Umerenost u uspravnom položaju

Ova karta može da se odnosi na vaš unutrašnji svet. Možda se morate suočiti i kontrolisati svoje želje i strahove kako biste dalje napredovali. Ponekad ova karta označava i novu, harmoničnu vezu koja će se uskoro pojaviti u vašem životu. Ne posežite za nedostižnim i ne težite da što pre otkrijete šta se krije iza ugla te da se ne povodite za strašću. Isto tako, najbolje je da idete srednjim putem i da se ne opredeljujete za neku stranu, tj. ostanite neutralni, šta god da se desi. Ovo je period koji od vas zahteva ravnotežu, pristajanje na kompromis i emotivnu zrelost. Ova karta je savet da obuzdate svoje impulse i budete nenametljivi i strpljivi jer ništa nećete rešiti naglim ispadima! Možda potajno priželjkujete neke stvari koje se kose sa onim u šta verujete. Možda treba da usporite i razmislite kakva je vaša pozicija u trenutnoj situaciji. Ovnovi u vezi ili braku bi trebalo da razmisle imaju li teškoća u vezi/braku zbog teškoća sa samima sobom. Zagledajte se u sebe, oprostite sebi sopstvene greške i nađite spokoj i to će automatski imati učinak na vaš odnos sa partnerom.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 16. do 30. juna 2019: Strelac ima sve što poželi, Riba spokojna i zadovoljna, Ovan otvoren za sve opcije

DUHOVNOST

 Paž pehara u obrnutom položaju

Zapustili ste ovaj aspekt života. Krajnje je vreme da razbijete učmalost i monotoniju. Zavirite u knjižaru ili biblioteku kako biste našli nešto što će vas zaintrigirati.

devojka

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.