TAJNA STRANA TVOJE LIČNOSTI: Ono što prvo vidiš na slici otkriva koja sila te vodi kroz život

0
1977
Foto: meowgag.com

Vaša mračna strana je skrivena sila ogromne moći koja, kad se iskoristi, može da donese velike rezultate u vašem životu.

To je sila sačinjena od zvezdane prašine, onog posebnog materijala od kojeg je sačinjen svemir.

Saznajmo više o njoj.

Šta ste prvo ugledali na ovoj slici?

Foto: meowgag.com

Ako ste odabrali:

1. Medvedić

Vas vodi vaše srce!

Ako je prva stvar koju ste primetili na slici medvjed, tada se u vašem srcu vodi bitka. Ta se bitka uvek vodi i verovatno to pamtite još od mladog doba, piše Meow GAG.

Medved simbolizuje sve snage nesvesnog koje nikada nisu otkrivene. Vaša nesvesna – mračna strana je mnogo moćnija u vama, kao što moćni medved kreira vašu sudbinu i stvara vašu budućnost. Kada se probudi libido, raspolažete velikom količinom energije koja može biti kreativna ili destruktivna. S tom energijom gotovo nikad ne možete upravljati, a što je više pokušavate ukrotiti, to je ona intenzivnija i opasnija.

Vi ste žestoka sila prirode koja se ne može kontrolisati. Bilo bi mudrije da to prihvatite. Trebalo bi da naučite kako da se uzemljite i što je još važnije, da naučite kako se smiriti kroz meditaciju i ljubav. Kad prigrlite svoja osećanja, sposobni ste za velike stvari!

2. Planina

Vas vode vaše misli!

Ako je prva stvar koju ste primetili planina, onda ste vi posao koji je u toku. Zapravo, vi ste alhemijski postupak, koji uvek zahteva da budete oprezni, zahtevni i požrtvovni.

Planina simbolizuje – za alhemičare – put adepta, koji je težak i potreban je napor da se popne na vrh. Ali vrh planine je usamljeno mesto gde ima mesta samo za jednog. Duboko u vašem srcu mislite da vas niko osim vas samih ne može razumeti. Ali, je li to istina? Možda niste iskreni prema drugima i prema samom sebi. Da biste bili prihvaćeni, morate otvoriti svoje srce.

Verovatno ste stavili svoju karijeru na prvo mesto, a svoj društveni i emotivni život na drugo i zbog toga je vaše srce nesrećno. Zbog toga ste umorni, a iz dana u dan ovaj umor je sve dublji. Ne mora da bude tako. Ravnoteža je važna. Ljubav je sve što nam treba. Ljubav je sve što vama treba. Alhemičari veruju da kamen filozofa nije na vrhu planine, već u srcu. Vi ste divna duša koja treba da bude cenjena, ne zbog svojih postignuća, već zbog nje same! Kad bi samo ljudi znali kako ste divni!