Ovde se krije najmoćniji faktor za zavođenje!

Jedna jedina rečenica može promeniti vaš intimni, ali i celi ljubavni život, a njega će potpuno razoružati i obožavaće vas 24 sata.

Ipak, pripazite kada je i kako upotrebljavate, piše superzena.b92.net

Od ovih 9 stavki zavisi uspeh veze

“ŽELIM TE ODMAH” – vrlo jednostavno i maksimalno efektno.
Zašto?

reklame

Ukoliko izgovorite tu rečenicu dok mu otkopčavate pantalone dogodiće se čudo. Ali, ako je izgovorite na neočekivanom mestu, na primer dok izlazite iz bioskopa još je opasnija – podivljaće čim je čuje!

“Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kad ih najmanje očekuje pravi su okidač muške želje i erotskog naboja”, tvrdi Stefan Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu.

On dalje kaže:

“Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune nadraženosti”.

Dodatni bonus ove proste rečenice jeste mogućnost njenog višestrukog tumačenja, što frajerima ostavlja prostora za živahne fantazije o sirovoj i spontanoj igri koja sledi. Poenta je u tome da rečenicu upotrebite strateški i izgovorite je u pravom trenutku. Time ćete naglasiti svoju odlučnost da mu priuštite istinsku zabavu.

Ako ima ovih 6 osobina, spremaj venčanicu, ostarićete zajedno

“Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negde gde nema šanse da imate odnos, npr. u automobilu gde niste sami onda je ona besmislena”, navodi Sedi Alison, ljubavna terapeutkinja dodajući da muškarci obožavaju dominantne devojke.

Nije to samo vaša dužnost prema njima niti zadovoljavanje njihovih želja, nego takva situacija i vama može priuštiti niz zadovoljstava.

“Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osećaj snage i važnosti”, kaže Alison. Morate znati da se frajeri često osećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to im je znak da su još tražena i cenjena roba.

loading...