SUPTILNO MU ZAVRTI PAMET: 5 tehnika zavođenja kojima nijedan muškarac ne može da odoli

0
1916
Dnevni horoskop za 13. maj 2018
Horoskop u vladavini Device
loading...

Uz ovih 5 jednostavnih tehnika osvojićeš (gotovo) svakog muškarca

Nekima dolaze prirodno, ali zahvaljujući povećanom korišćenju tehnologije, sve je većem broju žena teže da komuniciraju s muškarcima – uživo. Uz ovih 5 jednostavnih tehnika osvojićeš (gotovo) svakog muškarca.

Dođi do njega i obrati mu se

Jednostavno, efikasno i, nažalost, potpuno zaboravljeno. Žene toliko komplikuju oko frajera da zaboravljaju da je ponekad potrebno da se samo jave.

Budi zaigrana

Niko ne voli preozbiljnu ženu, a ako pokažeš da si zaigrana i spremna na šalu na svoj račun, teško će se odupreti tvom šarmu.

Pročitajte i  Savetnik iz oblasti muško - ženskih odnosa otkriva: Ovo je proveren način da svaki muškarac juri za tobom

Pokaži mu da ti je zanimljiv

Ljudi pozitivno reaguju na ljude koji im pokazuju da su zanimljivi, a retko je koji muškarac imun na ženu koja ga sluša s divljenjem.

Daj mu komplimente

Većina komplimenata dolazi od muškaraca, a žene se retko upuštaju u davanje istih jer misle da to nije ženstveno. I te kako je ženstveno, a i jako privlačno.

Pročitajte i  Zašto dama kroz život ide sama? 5 ključnih razloga zbog kojih mnoge pametne i lepe devojke nemaju partnera

Dodiruj ga

Umesto da se pouzdaš u teoriju, pređi na praksu. Dodiri će mu sasvim jasno dati do znanja da ti je prijatno u njegovom društvu. Ne moraš da preteruješ, par sitnih dodira obično obavi posao.

index.hr