bus-stop-72171_640

Naši modni blogeri iskoristili su početak zimske sezone u GSP-u za pripremu najatraktivnijih stilova i komada garderobe koje su biste mogle da furate u različitim vozilima našeg dragog gradskog saobraćajnog. Naravno, svetski dizajneri za autobusku modu označili su ove detalje kao najbitnije za kvalitetne vožnje po romantičnim kišnim danima, noćima i ponoćima.

reklame

Modni predlog za vožnju u autobusu broj 58

fotka-1
Ovaj autobus stiže jednom u sto godina a kad se konačno ukrcate morate voditi računa da budete retko fenomenalno obučene:
Košulja, pantalone,čarape i tašnica – samo i jedino od providnih, lepršavih i čipkastih materijala. Ako nije dovoljno providno, iscepkajte nešto ili kupite nešto providnije. Ukoliko ste posebno hrabre, probajte plastičnu foliju, ali umereno – samo preko guze!
fotka-2

Modni predlog za vožnju u autobusu broj 95
Kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanka – kad ideš prema kineskom tržnom centru tako treba i da izgledaš – kao prava Kineskinja sa stilom:
Specijalni svilenkasto-vuneni kimono sa motivima domaće srpske kuhinje. Pojas za kimono obavezno heklan (ručni rad) – nećete valjda da izgubimo nacionalni identitet zato što se oblačimo po kineski? Dodatak: mini japanski robot čivava u tašnici! Da im surduknete!
fotka3Najmoderniji predlog za vožnju u tramvaju broj 7
Lako je biti dama sa stilom u španskim poklonjenim tramvajima, izazov je to postići u nekom od raspalih vozila sa ove linije. Opasan izazov je pobeđen samo na sledeći način:
Isključivo zlatno i sjajno – šta god da odaberete, a da se sjaji – niste pogrešile za ovu liniju. Ne ustručavajte se da to bude, na primer, kombinacija zlatnog radničkog kombinezona sa šljokičastom jaknom! Ako ne sija tramvaj, osvetlite ga vi. Ukoliko ste tako u mogućnosti, neonka na baterije bi bila apsulutno fantastičan aksesoar.
fotka-4

Ema Eminijana

loading...