ŠTO SE PRE SUOČIŠ SA BOLNOM ISTINOM TO BOLJE PO TEBE: 10 znakova da ga baš boli uvo za tebe dok ti svaki sekund misliš na njega

0
10031
Šta žene cene na muškarcima / Najidealnija veza
loading...

Smatraš se pametnom, nezavisnom ženom. Uvek biraš najbolje, uvek znaš šta da kažeš, kako da nešto uradiš, uvek si tu za sve prijatelje, daješ najbolje ljubavne savete. Ali za sebe, eh, tu zapneš.

 

Ispituješ se svakodnevno, jer si naletela na nekog frajera kojeg si upoznala na društvenoj mreži i nakon nekoliko dopisivanja, on se više ne javlja ili tu i tamo ili… Čitaš horoskop, slušaš tužne pesme, gubiš svoje dane razmišljajući o njemu, jer ne možeš dokučiti sviđaš li mu se ili ne. Zašto on ne bi jednostavno mogao biti otvoren i rekao ti na čemu si? Ovo zvuči frustrirajuće, ali muškarci su jednostavno takvi, spori i nedovoljno iskreni.

Pre nego što počnemo, ako čitaš ovaj članak, jer ti je on dao neke nesigurne signale; draga moja, dozvoli da ti damo savet i to neprocenjiv: BEŽI! Beži od njega kud te noge nose. Budimo iskreni; čim tražiš znakove kojima bi potvrdila svoje nedoumice, onda njemu baš i nije stalo. Ovo boli, zvuči strogo, ali seti se koliko si jedinstvena, posebna žena, zašto da gubiš vreme na nekome ko te ne zaslužuje.

devojka

Ovo su 10 znakova koji određuju da njemu nije stalo. Ako se nađeš u jednom od ovih znakova, znaš šta ti je činiti: ko ga šljivi.

1.  POTREBNA  MU JE STALNA PAŽNJA

Isprva se može činiti slatko, jer mu je potrebna tvoja pažnja, ali kako vreme prolazi, doći ćeš do zaključka kako njemu treba pažnja od svih kako bi se napunio. E kada to shvatiš, zapitaj se gde si ti u toj pažnji, sviđaš li mu se ti ili je on tip kojem treba pažnja.

Pročitajte i  Sitnica koja čini bitnu razliku: Jedan detalj na ženi otkriva da li je dama ili ne

2. STALNO SE DOPISUJE S DRUGIM ŽENAMA

Ako je njemu do tebe stalo, on će tada ceniti i negovati vreme koje provodite zajedno umesto da se dopisuje u isto to vreme s drugim ženama. Ukoliko je njegov popis prijateljica prilično dug, ovo je dobar pokazatelj kako je on nesiguran u sebe. Odluka je na tebi, želiš li pokraj sebe dečaka ili želiš muškarca s kojim ćeš graditi budućnost.

Ako ti ne odgovara na poruke, nije do tebe

3. OTVORENO PRIČA S TOBOM O DRUGIM ŽENAMA

Kad insistira na razgovorima o drugim ženama, prvo što možeš pomisliti je wow, on je iskren, i to moram da poštujem. Ali, realnost je malo drugačija. Muškarac koji ima potrebu da s tobom govori o drugim ženama, on i nema s tobom ozbiljne namere. To je mehanizam kojim odguruje tebe s puta po kojem si imala nameru da s njim koračaš. Ali oraspoloži se draga, jer njemu nije baš stalo ni do tih drugih žena. Njemu je do hvalisanja i pažnje.

4. NIKADA TE NE PITA KAKO TI JE PROŠAO DAN

Ovo je barem jasno ko dan. Kada se nekom sviđaš, tada ta osoba želi o tebi, tvojim ambicijama, tvojim apetitima, ciljevima, o onom što te veseli, što te rastužuje, želi da zna sve. Tačka. Ako ne pokazuje interesovanje da o tebi što više sazna, njemu baš i nije stalo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.