Nedeljni ljubavni horoskop od 26. marta do 2. aprila 2017

Svim sredstvima do cilja – parola je koja prolazi i u spavaćoj sobi. Muškarci će reći sve da bi imali dobru akciju

Činjenica je da žene češće izbegavaju seks od muškaraca, pa oni moraju da se dovijaju na različite načine da bi dobili ono što žele. Najčešće se služe dobro proverenim lažima.

Muškarci pokušavaju na sve načine da dođu do seksa, naročito kada žena nije tog istog raspoloženja, piše telegraf.rs.

reklame

Oni vrlo svesno pokušavaju da “podmetnu” partnerki svoje seksualno raspoloženje, a kada se ne poklapaju seksualne energije u krevetu uvek se rukovode malim lažima koje ih u velikom broju slučajeva dovedu do cilja.

Evo šta se desi kad preterate sa seksom: Vaše telo doživljava preobražaj

Evo šta muškarci najčešće izgovaraju kako bi započeli igre u krevetu.

Želim samo da te zagrlim

Laž koju svaki muškarac izgovara barem jednom nedeljno, kada pokušava da objasni da ne želi seks, nego malo toplog dodira. Vrlo često žene padaju na foru, jer žele da veruju da je muškarcima potrebna njihova blizina. Srećom, seks gotovo uvek dobro dođe.

Zavedite muškarca da se puši: 4 jednostavna trika da on kleči pred vama kao pred boginjom

Ne želi seks na prvom dejtu

Naravno da želi, a ovo je savršen način da ga i dobije. Muškarac koji uverava ženu da od nje želi više od seksa, u njenim očima postaje ozbiljan kandidat za vezu, a samim tim je i njoj lakše da odmah skoči sa njim u krevet. Ovaj trik pali, možda, u 50 odsto slučajeva, ali svejedno pali.

10 znakova da se seksaš sa totalno pogrešnom osobom

Samo malo

Rečenice poput “Pusti me samo malo” i “Ubaciću ga samo do pola” većina žena je verovatno čula više puta u životu. To se navodno, u muškoj glavi, ni ne računa kao seks. Žene uglavnom popuste kada čuju ovu molbu i muškarcima je seks zagarantovan…

…nastavak na sledećoj strani…

loading...