bolje da budeš lepa nego seksi

ŠTA TO JEDNU DAMU ČINI LEPOM: Energija koju žena nosi u sebi privlači muškarca više nego lepe usne ili duge noge

 

Kada se za jednu ženu kaže da je lepa, ne misli se samo na crte lica i boju očiju. Ta reč je moćnija od bilo kog drugog atributa kojim možemo da opišemo jednu damu. To je reč koja mnoge žene tera na razne plastične operacije i dijete, atribut kojem svaka pripadnica lepšeg pola doživotno teži.

reklame

Lepota je mnogo više od fizičkog izgleda, a iako se ne zna jasna granica između lepe i seksi provokativne žene, postoje određene stvari koje jednu ženu čine lepom više nego bilo šta drugo.

1. Ženu bolje definišu njene strasti nego izgled

Žena koju pokrećiu njene strasti, stvari koje je okružuju, ciljevi i težnje u životu, lepša je od bilo koje lepotice sa savršenim crtama lica. Energija koju nosi u sebi privlači muškarca više nego lepe usne ili duge noge.

2. Lepa žena ne juri tuđu pažnju, ali je nesvesno pridobija

Privlačnost lepe žene ogleda se u tome što se ona ne trudi da privuče nečiju pažnju i da bude svakog trenutka u centru zbivanja. Ona je samouverena i skromna, što ostavlja utisak misteriozne dame, koja samim tim okupira više pažnje nego bilo kakav nameran i isforsiran gest.

3. Ona zna kako da komunicira

Pamet je seksi i promišljene reči mogu da budu najjači afrodizijak. Žena koja ume da se izražava i zna da komunicira, i uz to bude maksimalno prirodna, san je svakog muškarca.

4. Nezavisna je i samostalna

Žena koja čvrsto stoji na svojim nogama i kojoj ne treba potvrda od drugih da je vredna pažnje, primer je samouverene žene. Samopouzdanje je ključ stvarne lepote. Njoj treba ljubav, a ne muškarac iza kog bi se sakrila.

5. Drži jezik za zubima

Ne postoji ništa intrigantnije od žene koja ne priča na sav glas o svojim ličnim stvarima i koja nepotrebne reči zadržava za sebe. Misterioznost je tajna privlačnosti.

6. Mari i za druge, ne samo za sebe

Ima li išta gore od sebičluka? Lepota se krije u onima koji brinuo i o drugima, čak i više nego o sebi.

7. Otvorena je

Lepa žena sebe ne ograničava. Ona je otvorena za nove ideje, ljude i mesta. Njena lepota se ogleda u otvorenosti uma i smelosti za nove poduhvate.

8. Ima čistu dušu

Lepa žena vas privlači svojom dušom i srcem, a ne sjajnom kosom i dobrim parfemom. Ono što ona ima u sebi tera vas da poželite da svakog trenutka budete kraj nje.

9. Pokazuje svoje pravo lice

Nema ništa loše u preparatima za ulepšavanje. Ne znači da je nenašminkana žena lepša od one sa mejkapom, ali ne treba da vam šminka bude maska za skrivanje. Lepa žena se šminka radi sebe, ne stidi se da izađe bez mejkapa i ne smatra da je šminka ključ njene lepote.

10. Jednostavno, lepa žena ima to nešto u sebi

To je nešto posebno što lepa žena poseduje, nešto što jednostavno ne znate u koju kategoriju da svrstate, nešto za šta prava reč ne postoji.

 

stil.kurir.rs

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.