ŠTA SE DOGODI KADA TE NEKO BLOKIRA NA FEJSBUKU
ŠTA SE DOGODI KADA TE NEKO BLOKIRA NA FEJSBUKU

ŠTA SE DOGODI KADA TE NEKO BLOKIRA NA FEJSBUKU: Facebook može biti dobar način komuniciranja sa prijateljima i članovima porodice, ali, postoje i situacije u kojima ne želiš da te neko pronađe na Fejsbuku. Za takve situacije koristi se opcija blokiranja, ali, često ne znamo šta to tačno podrazumeva. Evo ŠTA SE DOGODI KADA TE NEKO BLOKIRA NA FEJSBUKU…

Pretraživač

Kada te neko blokira, tvoje ime se više ne pojavljuje u rezultatima pretraživanja kod te osobe. Ovo funkcioniše u oba smera, ni tebi se neće pojavljivati ta osoba u pretraživaču.

PROVALIM TE PO STATUSU: Šta vaši postovi na Fejsbuku govore o vašoj ličnosti
ŠTA SE DOGODI KADA TE NEKO BLOKIRA NA FEJSBUKU
ŠTA SE DOGODI KADA TE NEKO BLOKIRA NA FEJSBUKU

Lista prijatelja

Kada se nalaziš na nečijoj blok listi, ta osoba neće moći da te vidi ni u listama zajedničkih prijatelja, isto tako ni tebi neće biti vidljiva ta osoba.

Zavedite muškarca da se puši: 4 jednostavna trika da on kleči pred vama kao pred boginjom

Gledanje profila

reklame

Ukoliko nekoga blokiraš ili neka osoba tebe blokira nećeš moći videti profil te osobe. Čak i ako imaš direktan link koji te vodi na taj profil, javiće se poruka kako tražena stranica nije pronađena.

Fejsbuk igre

Facebook blokiranje sprečava većinu interakcije, ali se ne primenjuje na aplikacije koje uključuju igre i događaje, za takve stvari blokirana osoba će vam ipak biti dostupna.

tehton.covermagazin.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.