SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA stoji iza ledenog izazova!

1
404

Trend ledenog izazova, koji je nedavno protutnjao svetom, ostvarenje je plana SPC za pokrštavanje nevernika, a akcija je izvedena u saradnji sa udruženjem za borbu protiv ALS-a i u koordinaciji sa Svetim Duhom.

ledeni-izazov

U cilju suzbijanja ateizma, vraćanja stadu zalutalih ovaca, ali i lova na vampire i ostale nesoje koji se kriju među nama, crkva je došla na ideju da u kofe za ledeni izazov podmetne svetu vodicu, kako saznaje naš specijalni izveštač sa Nebesa. Da popovi ne bi peške išli od kofe do kofe, deo prikupljenog novca u akciji otišao je na nove džipove, a akciju je pomogla i intervencija Svetog Duha.
Na ovaj potez crkva se odlučila iz brige prema čovečanstvu koje sve dublje srlja u porok. Da bi što većem broju ljudi osigurala mesto u Carstvu Nebeskom, akcija je morala imati svetske razmere.
Tako su svi oni, koji se polivali, verujući da je to u humanitarne svrhe ili prosto da budu primećeni, na prevaru spaseni.

Pročitajte i  Za sreću ti ne treba krema od 100 evra, preskupi časovi joge, veća usta ni torba od hiljadu evra: Trebaš samo sam sebi, da se setiš ko si bio i kuda si krenuo

Ko se nije polio, bolje da je postio!

Pogledajte i NA POMOLU ZOMBI APOKALIPSA!


1 KOMENTAR

  1. […] Pogledajte i SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA STOJI IZA LEDENOG IZAZOVA! […]

Comments are closed.