Naslovna ŽENA SMS MUVANJE: 4 psihološke tehnike dopisivanja sa frajerom koji ti se sviđa

SMS MUVANJE: 4 psihološke tehnike dopisivanja sa frajerom koji ti se sviđa

PODELI
ljubavni sms
loading...

Konačno ste došli do njegovog broja i sada satima gledate u ceduljicu sa brojem i razmišljate kako da započnete dopisivanje?

NJEGOVE poruke

Pravi početak

Postavite dobro pitanje: Dopisivanje započnite jasnim i kratkim pitanjem, koje će mu pokazati koliko ste zainteresovani za njega, a na koje će moći lako da odgovori. Neka bude nešto specifično i vezano za njega. Bitno je da budete direktni i da ne okolišate.

.

Budite originalni, jer ćete ga impresionirati ako mu pošaljete neku nesvakidašnju i neobičnu poruku, koja neće sadržati samo Ćao, šta radiš?. Nemojte da se trudite previše i predugo smišljate pitanje. Budite iskreni i duhoviti.

Pročitajte i  Ne preteruj sa kuckanjem ili se nikada neće smuvati: Psiholozi utvrdili koliko dugo treba da se dopisujete pre susreta da bi veza uspela

Održavajte atmosferu

Stavite mu do znanja da želite da se dopisujete i ostavite stvari tako otvorenim da on može lako da odgovara na poruke i lako nastavlja konverzaciju.

Interesujte se za ono što radi i ono što vam je već ispričao, jer ćete tako pokazati da vam je zaista stalo do njega i da slušate ono što vam kaže. Budite duhoviti i zabavni…

Pročitajte i  One često predugo traže drugu polovinu: 10 razloga zašto je pametnim ženama teže da pronađu ljubav

 

 

Inicijalizacija u toku...