SMS MUVANJE: 4 psihološke tehnike dopisivanja sa frajerom koji ti se sviđa

0
6010
ljubavni sms
loading...

Konačno ste došli do njegovog broja i sada satima gledate u ceduljicu sa brojem i razmišljate kako da započnete dopisivanje?

NJEGOVE poruke

Pravi početak

Postavite dobro pitanje: Dopisivanje započnite jasnim i kratkim pitanjem, koje će mu pokazati koliko ste zainteresovani za njega, a na koje će moći lako da odgovori. Neka bude nešto specifično i vezano za njega. Bitno je da budete direktni i da ne okolišate.

Budite originalni, jer ćete ga impresionirati ako mu pošaljete neku nesvakidašnju i neobičnu poruku, koja neće sadržati samo Ćao, šta radiš?. Nemojte da se trudite previše i predugo smišljate pitanje. Budite iskreni i duhoviti.

Pročitajte i  Ne zaglavljuj se u kupatilu pre bitnog izlaska: Ovo je glavni razlog zašto ne treba da se tuširaš pre prvog dejta

Održavajte atmosferu

Stavite mu do znanja da želite da se dopisujete i ostavite stvari tako otvorenim da on može lako da odgovara na poruke i lako nastavlja konverzaciju.

Interesujte se za ono što radi i ono što vam je već ispričao, jer ćete tako pokazati da vam je zaista stalo do njega i da slušate ono što vam kaže. Budite duhoviti i zabavni…

Pročitajte i  Brzaš ili odugovlačiš? Naučnici utvdili, ovoliko vremena treba da se dopisuješ sa nekim pre prvog dejta

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + twelve =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.