KAKO SI MOGAO TAKO BRZO DA ME PREBOLIŠ? Meni suze još presušile nisu, a ti već šetaš drugu!

Jesi li se ikada pitala zašto muškarci krenu dalje tako brzo?

I mi smo, obzirom da pripadnice lepšeg pola uglavnom imaju tendenciju neko vreme da provedu u žalosti, suzama i sažaljenju, dok većina muškaraca krene dalje, često kao da se prethodno baš ništa nije dogodilo.

Znači li to kako se muškarci bolje suočavaju s raskidom i boli?

reklame

Porodični terapeut Dejvid Klou iz Čikaga tvrdi kako je ono što govore istraživanja zapravo potpuno suprotno od onoga što se zapravo događa te kako nešto što se čini kao brzi prelaz na nešto novo zapravo mogu biti maskirani simptomi bola.

Takođe, dodao je kako je način na koji žene prelaze preko raskida mnogo zdraviji od ovog brzog načina ostavljanja stvari iza sebe.

Kasnije se često dogodi to da muškarac napokon uzme malo vremena i dobro razmisli o svemu te shvati neke stvari, ali tada je obično već prekasno za sve“, zaključio je.

 

Sada su nam svakako jasniji scenariji u kojima se bivši partneri ponovno javljaju nakon određenog vremena, sa željom za razgovorom ili druženjem.

Zaključak? Nema potrebe pretvarati se kako je sve u redu, jer to nije prirodan način da se neko preboli. S vremenom, i ti ćeš krenuti dalje, ali potpuno čiste glave.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.