Sitnice ga odaju: 7 malih dokaza da te on voli iako ti to još nije rekao
Sitnice ga odaju: 7 malih dokaza da te on voli iako ti to još nije rekao

Kako prepoznati voli li vas vaš partner čak i kada to još nije rekao? Dovoljno je obratiti pažnju na njegov govor tela i dobićete odgovor na ovo pitanje.

Govorom tela vaš partner možda vam je već rekao da vas voli. Vi samo treba da znate da pročitate znakove. Muškarci često nisu ni svesni da govorom tela otkrivaju svoja prava osećanja, a u nastavku pročitajte.

U nastavku pročitajte sedam načina na koje muškarac govorom tela pokazuje da vas voli:

1. Njegovi nožni prsti usmereni su prema vama

reklame

Kad je mušarac zaljubljen u vas, automatski će se namestiti na način da su njegovi nožni prsti okrenuti prema vama bez obzira sedite li u kafiću, restoranu ili ste kod kuće. Prsti okrenuti prema vama znak su da postoji interesovanje, a stručnjaci kažu da su indikator i malo dubljih osećanja.

2. Oponaša vaš govor tela

Kada muškarac oseća bliskost, verovatno će oponašati vaše pokrete. To nije nešto o čemu on razmišlja, nego se jednostavno dogodi.

Na primer, kada hodate jedno pored drugog, vaši koraci će biti usklađeni, zevnuće nakon vas, u isto vreme kao i vi posegnuće za šoljicom kafe… U nekom trenutku shvatićete da ste na istoj talasnoj dužini.

Sitnice ga odaju: 7 malih dokaza da te on voli iako ti to još nije rekao
Sitnice ga odaju: 7 malih dokaza da te on voli iako ti to još nije rekao

3. Razvio je rituale koji su samo vaši

Na rastanku će vas uvek poljubiti tri puta, svaki put kad se zagrlite potapšaće vas po leđima i tako signalizirati kraj zagrljaja, kada u isto vreme kažete istu stvar smisliće način kako da to obeležite… Te male, lude sitnice razumećete samo vas dvoje, a vama mogu poslužiti kao dokaz da mu je stalo i više nego što je to možda priznao.

4. Dugo vas gleda u oči

Kada shvatite da se s partnerom možete dugo, ali stvarno dugo gledati u oči i da vam to prija, to shvatite i kao znak da se među vama razvila dublja povezanost. Međusobno zurenje inače zna da izazove nelagodu, međutim kada je to nešto u čemu uživate, znači da se među vam razvila posebna veza.

5. Ne smeta mu da deli lični prostor s vama

Ljudi koji nisu zaljubljeni u svakom trenutku vole da imaju određenu količinu ličnog prostora. Međutim, kad se vaš partner zaljubi u vas, odnosno kada vas zavoli srušiće se pored vas na kauč bez imalo razmišljanja, u restoranu će hteti da sedne na istu stranu stola kao i vi… Zašto? Jer mu ne treba prostor između vas, želi da bude blizu vas jer vas voli.

loading...