Nekada davno imali biste puno pravo da više nikada reč ne progovorite sa devojkom ili momkom u kojeg ste zaljubljeni, ako biste otkrili da odlazi na dejt sa nekim drugim, nakon što se video sa vama. To se smatralo sramotnim i bezobzirnim ponašanjem.

Studija iz 2020. godine jasno pokazuje da je sada normalno da jedna osoba “izlazi” sa 6 ljudi istovremeno i da ništa od svega toga ne mora da vodi u vezu.

reklame

Zato prestani da paničiš kada jednog dana frajer samo prestane da šalje poruke. On ti se ne javlja, jer već ima pune ruke posla sa preostalih 5 devojaka sa kojima se takođe viđa.

S obzirom da na ovaj način gradimo površnije veze sa ljudima, lakše nam je i da ih otkačimo onog trenutka kada nam dosade. Jednostavno prestanemo da im se javljamo i to je to. One koji se zbog takvog našeg ponašanja naljute smatramo preosetljivim, posesivnim i zavisnim osobama, ocrnjujemo ih pogrdnim imenima i posmatramo kao psihijatrijske slučajeve.

Zahvaljujući ovakvom trendu dejtinga, mnoge osetljive duše odlučile su da prestanu da se uopšte upuštaju u potragu za ljubavlju, a oni uporniji, koji ostaju u igri, neprekidno nailaze na razočarenja. Korist imaju samo oni kojima je bitan kvantitet i raznovrsnost i koji žele zabavu bez obaveza.

Svi ostali, koji do sada nisu našli ljubav, možda s pravom tvrde da je ljubav umrla 2020. godine. Šta vi mislite?

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.