Vaš partner želi da iskusi kako je to imati prisan fizički kontakt sa vama. Nikad ne ljubite hladnim usnama. Odložite sladoled sa strane i neka se vaša usta zagreju na temperaturu tela pre poljupca. Vaš partner želi da okusi vas, ne vašu zubnu pastu ili hranu.
Znati kako ljubiti sa svrhom znači poznavati i tipove poljupca: poljubac naklonosti, strasni poljubac, i poljubac sa jezikom.
Pojubac naklonosti je kratak, zatvorenih usta i može se desiti i u javnosti. Njegova svrha je da ojača vezu para. Meke usne prirodne boje praktično mole za ovakav poljubac. Iako vam je stalo da pokažete naklonost, ne morate ostavljati tragove karmina svuda po partnerovom licu kako biste obeležili teritoriju. Neka ga vaš savršeni poljubac obeleži.
Strasni poljubac se izvodi sa delimično otvorenim ustima. Ovi poljupci se prepliću i obično traju duže od jednog minuta. Strasni poljubac se može dogoditi na kraju sjajnog prvog sastanka. Znate već: to je onaj “poljubac za laku noć” koji čini da vam se kolena tresu i koji budi leptiriće u vašem stomaku.

Pripremite se za varnice tako što ćete staviti dobar karmin. Ključ za pronalaženje savršenog karmina je pronaći onaj proizvod koji neće pasti sa usana na lice vašeg partnera.

Razigrano ljubljenje jezikom, koje podseća na seks, može biti dobra predigra. Za najveće zadovoljstvo za vas i vašeg partnera, pokušajte da dobijete meke, glatke, tople, poželjne usne, bez zadaha. Ovo bi trebalo da ljubljenje jezikom učini uzbudljivim za oboje.

reklame

Nije neobično da serije poljubaca jezikom blede kako par napreduje u vezi, ili izgube svrhu koju imaju u očuvanju čvrstine veze. Ako je vaš partner prestao ili smanjio ljubljenje jezikom u predigri, to može biti znak da je prešao na važnije i bolje stvari. Ne bojte se da ponovo zapalite taj plamen tako što ćete inicirati kontakt, ili jednostavno recite: “Hajde da se ljubimo”.

Saveti za sjajne poljupce
Ljubljenje je komplikovanije od pokreta usana i jezika. Razmišljajte o tome šta radite sa svojim telom dok se ljubite. Stavite mu ruku na vilicu i vrat dok se ljubite. Prođite kroz kosu vašeg partnera dok ga ljubite. Držite glavu u uspravnom položaju, i probajte da je ne pomerate mnogo.

Ovo su neki saveti kojih bi trebalo da se pridržavate ako želite da stvari postanu ozbiljnije:

1. Počnite sa nežnim “verujem ti” poljupcem, koji se koncentriše na usne. Onda, pred kraj, dodajte malo jezika.
2. Nagnite glavu na stranu kako biste u igru uveli jezik.
3. Ne preterujte sa jezikom! Ne želite da igrate hokej jezicima! Nežno istražujte partnerova usta vrhom jezika dok ne uđete u ritam sa vašim partnerom.
4. Ne bojte se da malo gricnete usne partnera dok se ljubite. Koristite usne da ubacite partnerovu donju usnu u vaša usta i gricnete je nežno. Nemojte puštati krv! Jedini znak koji treba da ostavite je na njegovom ili njenom sećanju.
Na kraju, da biste bili majstor za poljupce, potrebno je da osećate strast prema tome što radite. Zato, spremite se i uživajte u vožnji. Uskoro ćete biti majstor!
24sata.rs
loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.