POLJUBAC
SAVRŠEN POLJUBAC: Naučite tajne vrhunskog ljubljenja. Ako volite da se jubite, ali niste imali mnogo akcije u poslednje vreme, možete da pokušate da poboljšate svoju veštinu ljubljenja. Spremite se za neke vredne savete o tome kako da od osrednje dođete do vrhunske tehnike ljubljenja.
Ne postoji tako nešto kao što je “savršen poljubac”. Svaki poljubac se može usavršiti u datom trenutku, i svaki poljubac koji jedan par podeli je poseban. Nakon što je ovo rečeno, ako vi i vaš partner ne delite onoliko savršenih poljubaca koliko biste želeli, postoji nekoliko razloga zbog kojih vam se usne ne spajaju na pravi način.
Osnove sjajnog ljubljenja
Ljubljenje je subjektivna stvar. Ono što je pali kod jedne osobe, kod druge može biti potpuni promašaj. Evo nekih osnovnih saveta za ljubljenje:
* “Izgladite” usne
Oljuštite usne četkicom za zube. Koristite karmin ili balsam za usne redovno, kako biste otklonili problem ispucalih usana.
* Pazite na zadah
Ne jedite beli ili crni luk ako želite da se cmačete u skorije vreme. Ne mislimo samo na sastanak na večeri, već i na veče pre toga. Razlog je u tome što miris luka potiče iz pluća (a na iz usta), i može da traje od 24 do 48 sati, pa vam samo pranje zuba i mentol bombone neće pomoći da se rešite neprijatnog mirisa.

* Osvežite se

Nikada ne škodi da očistite usta nakon konzumiranja nezgodne hrane. Potrudite se da pojedete krišku limuna ili komad sveže mente kako biste što bolje otklonili neprijatni miris.

* Rednovno posećujte stomatologa

Ako konstantno imate neprijatan zadah, a niste jeli nikakvu hranu specifičnog mirisa, brzo pođite do zubara kako biste proverili da li imate neko oboljenje zuba (karijes, paradentozu i slično) koje bi moglo biti uzročnik neprijatnog mirisa.
reklame

Baš kao što želite da vaša usta budu mirisna, i vaše telo bi trebalo da bude takvo. Nemojte preterivati sa jakim parfemom, jer ovo može odbiti vašeg partnera umesto da ga ohrabri na nežnost.

Kako ljubiti sa svrhom

Možda dobro poznajete tehnike ljubljenja, ali da bi vaši poljupci imali najveći mogući uticaj, morate naučiti kako da ljubite sa svrhom. Birajte poljupce za situacije kojima oni pristaju. Ljubljenje kao deo predigre bi trebalo da podigne temperature, ali poljubac za laku noć bi trebalo da bude nežan i osećajan.
loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.