Još uvek si samа? Krajnje je vreme da staviš sebe na prvo mesto i iskoristiš sve prednosti dok još možeš!
Još uvek si samа? Krajnje je vreme da staviš sebe na prvo mesto i iskoristiš sve prednosti dok još možeš!

Ukoliko ste se pitale kako neke žene postižu da ih muškarci jure, a vama nikada nije pošlo za rukom, sada bukvalno na tanjiru imate savete kako da to postignete. Ove savete daje ni manje ni više nego veoma atraktivan muškarac i ako on kaže da ovo prolazi kod muškaraca, verujte mu na reč ili bar probajte.

Mark Rozenfild je savetnik iz oblasti muško – ženskih odnosa, a u ovom videu govori baš o tome kako da postignete da vas “MUŠKARAC JURI”.

On naglašava i da ćete ovako privući muškarca koji poseduje dosta kvaliteta i spreman je za ozbiljnu vezu.

Radite na sebi i svom životu!

reklame

Muškarci jure žene koje imaju život čiji deo oni žele da budu. Naime, ukoliko ste zanimljivi, živite, imate hobije, prijatelje, pratite svoje snove, to može za muškraca biti neodoljivo. Ne organizujte svoj život prema njemu, postavite još neke prioritete u životu.

Podignite svoje standarde!

Bitno je da imate standarde kada je u pitanju, život, ljubav, ono što smatrate važnim. Ne odustajte od svojih standarda zato što ste osetili leptiriće u stomaku. Seks je bitan, ali verujte ne najbitniji za muškarca, pravog muškarca za vas, obogatite njegov život svojim doprinosom, načinom na koji ćete ga tretirati.

Nemojte ga zvati momkom, dok on to ne postane!

Bitno je da razlikujete pravu vezu od usputnog seksa. Muškarci vole da su u vezi, ali vole i da se bore za ono do čega im je stalo. Dakle, nemojte se nekome predavati tako lako, neka se on izbori za vas.

Sudite o muškarcu samo po onome kako se ponaša prema vama!

Mnoge žene gledaju muškarca po izgledu, poslu koji radi, tome koliko zarađuje. Zamislite da želite da pojedete parče divne čokoladne torte, ali poslastičar vam kaže da unutra nema šećera, dakle ova torta nije za vas. Muškarac može spolja da deluje savršeno, ali da zapravo nema šta da vam ponudi u emotivnom smislu.

Budite spremne da odete ako za to bude potrebe!

Ne puštajte muškarca da radi stvari koje vam ne prijaju zato što se bojite da ponovo budete sami. Sačuvajte samopoštovanje i nastavite dalje sami dok ne nađete nekoga ko vas zaslužuje.

Video na engleskom i kako to Mark objašnjava pogledajte u nastavku.

srbijadanas.com

loading...