Veliki broj muškaraca napravi grešku u startu i zauvek ostane u frend-zoni! Naučite ovde gde pravite greške i  kako da ne pravite greške. Najvažnije je da na samom startu devojci zagolicate maštu!

“Moraš u startu da joj daš do znanja da ćete imati seks”

To naravno ne znači da joj na prvom dejtu kažeš “HEJ MI ĆEMO IMATI SEKS”, već da joj provučeš kroz priču suptilno, šmekerski neku šalu vezanu za seks i da joj ubaciš u podsvest da na tebe gleda drugačije. Zagolicaj joj maštu i njen mozak će se kretati putanjom koja vodi upravo do seksa.

reklame

Ukoliko je devojka opuštena i prihvata šalu, pa se nadovezuje na tu temu, to znači da ćete imati seks u rekordnom roku!

Skupi hrabrost i jasno joj daj do znanja da ti nisi neko koga ona može da zavlači, da je vodaš po kafanama, bioskopima, restoranima, kafićima i da za uzvrat dobiješ jedva poljubac!

Mnogo puta se dešavalo da momak smuva devojku, ljubaka se sa njom, vucara mesecima i to bez seksa. Tek nakon raskida sazna kako se ona smuvala sa nekim tipom i posle samo 5 dana kresnula. To je zato što je napravio grešku u startu, nije joj dao do znanja da želi seks i tako stvorio FREND ZONU.

Žensko ko žensko, ako u startu nisi napravio pomak i seksualno je uzbudio gledaće na tebe kao na ortaka! Možete vi da se ljubakate i držite za rukice ali ako nema seksa nije to je to, stvorena je FREND ZONA i vi ste postali drugari koji se ljube.

Pogledajte snimak na kojem je detaljno objašnjeno kako prevazići sve probleme, kako skupiti hrabrost i na koji način devojci dati do znanja da ćete imati seks već sledeće nedelje ako ne i odmah!

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.