Gomila poruka, a nakon toga ćutnja

Ova vrsta muškarca s vremena na vreme obasipaće te porukama, pa na određeno vreme nestati kao da je “u zemlju propao”. To je zato što takvima treba samo ženska pažnja. Da, to je krajnje nezrelo i narcisoidno, ali ništa strano i čudno. Mala je verovatno da će te takvi muškarci pozvati na sastanak jer njima je dovoljno da u svom životu imaju osobu s kojom će flertovati kad požele i koja će na njih pomisliti s vremena na vreme.

Pet seksi SMS poruka

“Prljave” poruke

reklame

Šalje ti hrpu seksi poruka i više nisi sigurna da li želi vezu sa tobom ili samo seks? To što je tvoj dečko “napaljen”, ne znači da sa tobom želi da bude samo kad je raspoložen za malo akcije. Obrati pažnju na ostatak razgovora – ako se ponovno pretvori u bezbrižno dopisivanje, onda mu za tebe nije svejedno, ali ako uvek završi sa seksualnom izjavom, radi se o muškarcu kojem ti predstavljaš samo povremenu zabavu.

Na ove SMS poruke moraće da vam odgovori

On samo odgovara, a nikad ne započinje

Ovakav će te muškarac najviše zbuniti jer ne možeš da shvatiš zašto ti se nikad ne javi prvi, a kada se ti javiš njemu – izgleda kao da je jedva čekao. Radi se o tome da mu se sviđaš i sa tobom voli da provodi vreme, ali nije siguran da li želi vezu sa tobom. Stoga, kad mu se javiš, pomisliće “pa zašto ne”? Ali nemoj da računaš na to da će on razmišljati o tebi koliko ti razmišljaš o njemu.

index.hr / stil

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.