Sa ovakvim nikad nećeš naći sreću: Muškarac sa ovih 5 osobina je propast u najavi, zato što pre beži od njega

0
984

Pre nego što se sa nekim frajerom upustite u vezu, proverite ima li ijednu od ovih osobina • To može biti znak da vam u vezi s njim baš i neće biti bajno

Od nekih muškaraca je dovoljno samo lagano odšetati, ali ako frajera s kojim se viđaš prepoznaješ u ovim stvarima, sprint je bolja opcija:

Narcis je

Narcisoidni muškarci su zaljubljeni u sebe, a samim tim i u ideju da su uvek jedino oni važni. U svakoj svađi moraju da budu u pravu, što je već dovoljno grozno, a kad se doda i činjenica da u vezi misle samo na sebe i svoje potrebe, jasno je zašto treba da pobegneš što pre.

Sumnjivo harizmatičan

Postoje prirodno harizmatični ljudi, a postoje i oni koji su svoju “harizmu” samo naučili da dobro glume. Frajer koji zna tačno šta treba reći da bi dobio određenu reakciju i koji je harizmatičan s ciljem da nešto dobije je frajer od kojeg treba da se makneš.

Nezainteresovan za tebe

Na početku će možda glumiti da ga zanima kako ti je prošao dan i koja su tvoja interesovanja, ali ako s vremenom prestane da se trudi oko tebe, olakšaj mu i jednostavno se makni.

Muškarac sa ovih 5 osobina je propast u najavi, zato što pre beži od njega

Omalovažava

Neki ljudi se hrane omalovažavanjem drugih jer je to jedini način da se osećaju dobro. Ako je spuštanje i omalovažavanje njegov standardni način komunikacije, samo je pitanje vremena kad će stvari postati nepodnošljive.

Prebacuje krivicu

Na početku veze se verovatno nećete svađati pa neće biti potrebe za prebacivanjem krivice na tebe, ali ako primetiš da to radi drugim ljudima, jasno je da će s vremenom istu stvar raditi i tebi. Frajer koji prebacuje krivicu na nekog drugog ima problem s preuzimanjem odgovornosti, a od takvih treba bežati glavom bez obzira.

index.hr