Sa njima ćeš uvek biti nesrećna: 7 tipova muškaraca za izbegavanje i rečenice po kojima ćeš ih prepoznati
Foto: freepik.es

Kad odlučuje srce, a ne glava dogodi se da traćimo vrijeme na pogrešnog… Šarmantan, rečit, pažljiv, deli komplimente… Hm, je li to sumnjivo? Muškarac-dete užasno je sladak i zabavan. Međutim, nikad ne odraste

Potraga za onim pravim može biti naporna. Ako ne naletiš na njega u kancelariji ili supermarketu, moraš pronaći kandidata kojeg možeš da testiraš. Premda je izbor naizgled velik, prava je muka odvojiti žito od kukolja i otkriti je li on tvoja prava ljubav. Na ovih sedam tipova muškaraca nemoj nepotrebno trošiti svoje dragoceno vrijeme…

Povređeni

Ovaj tip muškaraca je nešto loše doživeo u prošlosti. To se dogodilo i mnogima od nas, ali kod njega je slučaj teži: on to nije preboleo. Zbog toga nikada nema poerenja u nekoga. On je na ivici ogorčenja. Gotovo je nemoguće maknuti ga odatle, a to ni nije tvoj zadatak. Srećna veza s takvim muškarcem nije moguća.

reklame

Tipična rečenica: „Sve ste vi žene iste!“

Detinjasti

Detinjasti tip je naročito naporan, jer konstantno odbija da preuzme odgovornost za svoja dela i svoj život. Ako se upustiš u vezu s takvim tipom muškarca, dobićeš dve osobe odjednom: muškarca i dete. Moraćeš da pospremaš za njim, da paziš na termine i obavljaš sve važnije stvari. Možda će ti to u početku biti OK, ali s vremenom to uništava vezu.

Tipična rečenica: „Hoćeš li me podsetiti sutra da odem kod lekara?“

Sa njima ćeš uvek biti nesrećna: 7 tipova muškaraca za izbegavanje i rečenice po kojima ćeš ih prepoznati

Ne želi da se veže

On ima uspešn karijeru, dobar životni standard i zna šta želi. Problem: to nisi nužno ti. Nevoljno se veže za jednu ženu pa radi sve kako se ne bi „obavezao“. Reč „brak“ ne postoji u njegovom rečniku. Ovaj tip muškaraca stalno je u lovu na žene, ali tek za kraće avanture.

Tipična rečenica: „Nazvaću te!“

Zaljubljen u sebe

Za takvog muškarca važi samo jedno: želi da mu se dive drugi ljudi, a naročito žene. On sebe voli više nego što će ikada voleti neku ženu i traži onu koja je spremna da mu svakodnevno daje potvrdu da je divan i krasan i da ga obožava – to je potrebno njegovom egu. Za to su obično spremne jedino žene koje imaju problema sa samopouzdanjem pa dopuštaju da se njima manipuliše.

Tipična rečenica: Obično počinje sa „Ja“.

loading...