Rešila si da se vratiš bivšem? Ako to činiš iz nekog od ovih 11 razloga, znaj da praviš veliku grešku

Veza s nesigurnim je poprilično naporan posao. Na prvu se možda čini da je bolje da je muškarac nesiguran nego preterano samouveren, ali nakon ovog popisa stvari koje muškarci rade kad su nesigurni, verujemo da je jasno da nije tako.

Uvek propitkuje tvoje motive

Kad mu kažeš da ga voliš, ili ti ne veruje, ili će tražiti da mu objasniš zašto. Nesiguran muškarac želi potvrdu čak i nakon što ju je upravo dobio, što s vremenom postaje jako naporno.

Ljubomoran je na sve ljude u tvom životu

Bilo da su tvoje drugarice s kojima ponekad želiš da se vidiš, porodica ili kolege s posla, nesiguran muškarac će u svakoj osobi kojoj daješ svoje vreme videti potencijalnu pretnju.

Posesivan je

reklame

Uz ljubomoru i nesigurnost gotovo uvek dolazi posesivnost. Koliko god se trudila da mu objasniš da nema potrebe ni za jednim, nesiguran muškarac jednostavno ne može da se obuzda.

Agresivan je i nepredvidiv

Kad misli da te gubi ili da ima razloga za ljubomoru, nesiguran muškarac gubi kontrolu i radi stvari zbog kojih će sigurno zažaliti kad se smiri. Čitanje poruka na tvom telefonu i optužbe koje nemaju veze sa stvarnošću samo su početak.

DOBRO ZAKLJUČAJ VRATA POSLE PRAZNIKA: Muževi najviše varaju ovim danima, a evo i zašto

Vodi beleške

Koliko si puta izašla s drugaricama umesto da si bila s njim, koliko si frajera imala pre njega, koliko često si mu rekla da ga voliš… Nesigurni muškarci konstantno traže dokaz da je njihova nesigurnost opravdana.

index.hr

loading...