Ne menja se samo naše telo, već i naše želje, težnje, ambicije, pa čak i temperament sa godinama doživljavaju promene. Ono što svaku promenu u životu jedne žene prati su frizura i ruž za usne.

I dok frizuri posvećujemo dosta razmišljanja, boju karmina biramo instinktivno. Baš ona odražava emotivno stanje u kome se nalazimo i govori dosta o našim željama i fazama kroz koje prolazimo u životu. Boje biramo prema raspoloženju, a evo koje raspoloženje je u tvom životu trenutno dominantno ako nosiš…

Tamno crveni karmin

reklame

Boja vina i krvi – seksi, mistična, vampirska, zavodljiva. Osećaš se veoma dobro u svojoj koži. Ovo je faza otkrivanja, avanture,  upuštanja u život, prepuštanja svemu novom što te čeka. Voliš da provociraš. Najviše te nervira kad kod ljudi ne izazoveš nikakvu reakciju.

devojka

Drečavo roze karmin

Ovaj ruž za usne bukvalno vrišti “Moj život je u totalnom haosu” – To naravno ne mora biti ništa preterano loše. Do sada si dovoljno naučila o životu da slobodno možeš da tvrdiš da o tome ne znaš ništa. I to je donekle oslobađajuće. Čini ti se kao da je ceo ovaj život jedna šala na tvoj račun. Pa kad je već tako, malo ludila ni usnama neće škoditi. Uopšte te nije briga kako te drugi gledaju. Ima mnogo važnijih stvari, a suviše malo vremena…

Pastelne nijanse karmina

Konačno imaš osećaj potpune kontrole nad svojim životom. Sve si skapirala, čvrsto držiš kormilo u svojim rukama ali kud je nestala zabava? Ovo je mirna faza. Faza nakon izvršene samospoznaje u kojoj ti više nije potrebno da se drugima dokazuješ kako bi se osećala vrednije. Ti znaš koliko vrediš. Međutim, polako počinje da ti dosađuje sve što ti je ikada bilo zanimljivo i plašiš se da više nikada nećeš pronaći neki izazov… Definitivno ga više ne nalaziš u ispijanju pića sa devojkama, u bučnim klubovima. Treba ti nešto jače, više, bitnije. Zar je moguće da nema ničeg?

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.