Sve to vreme negde iz prikrajka za njima uzdiše bar jedan izuzetno pristojan i osećajan muškarac koji stoji sa obe noge na zemlji, koji želi ljubav i stabilnost ali njima takvi nisu baš zanimljivi jer su isuviše, pazi sad, normalni, predvidljivi (čitaj: dosadnjikavi), sa njim nema neizvesnosti a ludim devojačkim srcima treba uzbuđenje, hoće alfa mužjaka. To im je verovatno ostalo od praprapretkinja koje su šacovale najsnažnijeg i najgrlatijeg iz muškog čopora za potencijalnog ploditelja.

Može biti da je u ženskim mozgovima duboko ukorenjena mazohistička crta čim trpe sve to što trpe zarad, kako one misle, višeg cilja. Prelaze preko obmana i zanemarivanja, prelaze preko prevara, prelaze preko svega zato što su poklonile srce pogrešnom dok im bizgov svakim danom sve više mrvi dostojanstvo, samopouzdanje i mogućnost za bilo kakvim normalnim vidom emotivne veze. Ostaju pored onih za koje su najčešće nevidljive, jer ni ne žele da ih vide čak i kad su jedno naspram drugog na pet milimetara. Najveća ženska samoobmana je ”On će se promeniti ”. Niko se ne menja zarad drugog već samo i isključivo radi sebe i to onda kad njemu odgovara. A vi, drage moje, čekajte pa izvisite.

Razotkrivanje misterije: Zbog čega žene hrle u naručje barabe ko muva na govno, a od dobrica beže ko đavo od krsta, zar ne treba da bude obratno?
Razotkrivanje misterije: Zbog čega žene hrle u naručje barabe ko muva na govno, a od dobrica beže ko đavo od krsta, zar ne treba da bude obratno?
reklame

Simptomatično za sve te sirove i bahate ”muškarčine” je da su pičke u duši. Oni će se pred svetinom busati u grudi ne bi li održali imidž alfa mužjaka ali na prvu naznaku bilo kakvog problema će pobeći u mišju rupu i čekati da oluja prođe dok ostavljaju ženu da sama rešava ono što je zgovnano. On će ti možda šaputati najlepše reči i govoriti da si mu najbitnija na svetu sa sigurnog odstojanja (preko telefona ili poruka, po mogućstvu) ali ni prstom neće mrdnuti, a kamoli pohitati da ti se nađe u nevolji. Zašto? Ti si tek prolaznica u njegovom životu, a on je sebi najbitniji. I ima toliko bezbrižnih devojaka koje ga neće smarati svojim problemima, dovoljno je da samo pucne prstima i one će doleteti, jer što je lav u džungli, to je on u svom kraju, a i šire.

Žalosno je koliko žena je ostalo emotivno osakaćeno, a neretko i zauvek samo zbog kretenčine (ili u gorem slučaju, kretenčina jer je opšte poznato da mi biramo po modelu a onda kukamo kako smo lepak za idiote) koji im nije ni do kolena. Ali nisu ti kreteni najveći negativci. Najgore je što su te divne, pametne žene koje su imale toliko toga da pruže, samo očigledno nisu imale kome, dopustile tim istim kretenima da se prema njima ponašaju kao prema krpi za brisanje poda. Što su dopustile mesecima ili godinama da se vrte u začaranom krugu sa nekim ko ih je nedostojan.

loading...