STRELAC

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem jedanaestom polju što je polje nadanja, želja, druženja, prijatelja, klubova, penzija, pa se tu emocije ispoljavaju. Dosta turbulentan period pa mogu na površinu da isplivaju poslovni zlobnici, a kod pojedinih Strelčeva može doći i do i emotivnih novosti. Bez obzira na sva lošija dešavanja ipak vas štite Venera i Merkur iz Ovna što će vam podariti dobro zdravlje, fizičku kondiciju i ljubav. Lep period je pred vama.

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem desetom polju što je simbolika karijere, roditelja i autoriteta, pa se emocije u tom pravcu ispoljavaju. Za vreme ovog punog Meseca najbolje bi bilo da se malo povučete, osamite i posvetite sebi. Merkur će od vas sada tražiti oprez, a Venera će iz Ovna praviti kvadrat sa vašim znakom što nije najbolje za vas. Kako je Sunce u Biku, onda imate podršku i lep finansijski napredak.

Pun Mesec u Vagi 19. aprila 2019

VODOLIJA

reklame

Kod vas je ovaj pun Mesec u vašem devetom polju viših znanja, putovanja, filozofije i stranaca. Došlo je i vaših pet minuta što se tiče strasti i ljubavi koja se pokreće od punog Meseca, a prava kulminacija kreće sa ulaskom Venere u Ovna od 20. aprila pa nadalje. Vaše samopouzdanje raste i sve se pokreće lepim emocijama. Magična moć zavođenja se dešava 21,22 i 23. aprila pa uživajte u lepim emocijama.

RIBE

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem osmom polju nasledstva, novac od partnera, transformacije, kraj nečega i novi početak. Vaša planeta ljubavi se seli u polje novca gde će krenuti boljitak u finansijama. Može se dešavati da se ponašate nepromišljeno u ljubavi zbog strasne zaslepljenosti. Imajte na umu da je Mars u Blizancima koji želi samo zabavu i ništa više za sada. Mnogo vas može iritirati Mars iz Blizanaca pa se opustite i ne pričajte otvoreno sve što mislite da ne bi došlo do konflikta i svađe.

loading...