LAV

Kod vas se dešava u vašem trećem polju što je simbolika braće, sestara, komšija, putovanja i komunikacije, pa možete imati na tim poljima emotivna dešavanja. Vi svakako za vreme punog Meseca možete ostvariti veliki uspeh, a u nastavku će vam Venera podariti veliki šarm i moguća su proširenja porodice. Sada je potrebno da istrajete i budete fokusirani na ostvarenja ciljeva. Na pomolu su zanimljiva poznanstva koja vam mogu pomoći da ispoljite svoje talente.

DEVICA

Kod vas se dešava pun Mesec u vašem drugom polju što je simbolika finansija, imetka, kako materijalnog, tako i duhovnog. Merkur je napustio Ribe i krenuo u vaše polje transformacija  i završetaka. Još samo da Venera da potvrdi finansijski i partnerski odnos  i vi ćete okrenuti stranicu i krenućete novim životnim putem. Svakako da je na pomolu harmonija i poboljšanje u partnerskim odnosima i u ljubavi.

Pun Mesec u Vagi 19. aprila 2019

VAGA

reklame

Kod vas se dešava ovaj drugi pun Mesec pa ako niste 21. marta ispunili ili zamišljeno ostvarili, sada imate ponovnu priliku. Pojedine Vage sada mogu doživeti nešto očaravajuće lepo na poslovnom aspektu. Kada Sunce napusti Ovna vama se otvaraju nove prilike i promene u određenom životnom aspektu. Merkur i Venera će biti u Ovnu što i nisu najbolji položaji za vas jer morate praviti kompromise i imati više razumevanja prema partneru, a moguće su i obmane pa budite oprezni.

ŠKORPIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem dvanaestom polju tajni, nemira, izolacije, bolnica, duboke spoznaje, psihe. Sada nikako ne smete dozvoliti da vas obuzmu mračne senke prošlosti. Izađite iz prošlosti i dozvolite lepim stvarima da vam se dešavaju, a ne da i dalje negujete vašu mračnu stranu koja vam baca senku na budućnost. Sada je vreme da te stvari očistite iz misli i krenete napred.

loading...