Pun Mesec u Ribama 14. septembra je najemotivniji Uštap u 2019. godini: Blizanci, Strelci, Device i Ribe biće najizloženiji njegovom uticaju
Pun Mesec u Ribama 14. septembra je najemotivniji Uštap u 2019. godini: Blizanci, Strelci, Device i Ribe biće najizloženiji njegovom uticaju

Pun Mesec u Biku je u konjukciji sa Uranom: U sredu, 24. oktobra u 17 sati i 46 minuta dogodiće se jedan od najsenzualnijih Uštapa u godini.

Ali njegova specifičnost nije samo u njegovoj putenosti, strasti, taktilnosti, već je mnogo ličnija jer se u celu priču upliće i Uran pod čijim će se ‘električnim’ uticajem odvijati ovaj pun Mesec, piše astrolog Julijana Oremović.

Bik ceni sigurnost, zadržava se tamo gde mu je prijatno i poznato.

reklame

Nije sklon da previše zaviruje ispod površine stvari, ali nasuprot Meseca u Biku stajaće Sunce u Škorpiji koje insistira da se ono što je potisnuto i skriveno izbaci na površinu.

Nosimo li u sebi neke emocionalne terete lako je moguće da ih osetimo upravo u telu (grlo, reproduktivni organi, vrat, štitna žlezda, vratni deo kičme, bešika).

Ponekad nemamo izbora.

Potrebno je degradirati, rastvoriti neke stare strukture koje žive u nama i oko nas, kako bismo mogli da oslobodimo tu zarobljenu, statičnu energiju i stvorimo nešto novo.

Ništa ne traje zauvek, Sunce u Škorpiji koje daje svoj doprinos ovom Uštapu to jako dobro zna, a uticaj Urana nemilosrdno nas podstiče na izlazak iz zone sigurnosti.

Dobro je pronaći put koji će nam omogućiti da se prilagodimo promenama.

Prihvatimo neočekivano.

Odvojimo se od nekih fanatičnih ideja ili uverenja koje su kontraproduktivne i destruktivne.

Mesec u konjunkciji s Uranom je iznenadan bljesak spoznaje, otkriće koje nismo očekivali, nemir koji nas tera da se pomaknemo s mesta.

Reč je o neobičnom i neuobičajenom izražavanju emocija, reč je o slobodi kojoj hrlimo jer shvatamo da su neki okovi preteški da bi ostali zarobljeni unutar njih.

Pun Mesec u Biku je u konjukciji sa Uranom: Ona donosi iznenadni bljesak spoznaje i čupanje korena koji su odavno truli

Neke korene potrebno je iščupati jer su odavno truli.

U blizini će se naći u retrogradna Venera koja će takođe, kao i Sunce stati nasuprot Meseca i Urana.

Reč je o novim ljubavnim i finansijskim spoznajama, o mogućnosti da na tim područjima života uočimo slabe tačke.

Ključni pojmovi su sigurnost vs. nesigurnost; ranjivost; praktična rešenja; emocionalna drama; neočekivani flert ili separacija; finansijski izdaci; iznenadni uvid.

Saturn je stabilizator, onaj put prema sigurnosti, strpljenju, ostvarenju i uviđanju korisnih rešenja.

On doprinosi pribranosti u trenucima nemira, jasno vidimo šta je vredno, a šta nije, shvatamo šta treba da činimo kako bismo izvukli najbolje iz onoga što se događa.

Podrška može doći od strane starijih osoba, autoriteta, oca.

Energija ovog punog Meseca ima učinak do 7. novembra kada nas očekuje Mlad Mesec u znaku Škorpiji i novi početak.

loading...