Pući će joj srce ali će otići: 5 razloga zašto žena ostavlja muškarca kojeg voli najviše na svetu

Kada često razmenjujete lepe reči sa partnerom i čini vam se da baš sve štima u vašoj vezi, postoji šansa da se grdno varate.

žena ili devojka neće uvek pokazati svoje nezadovoljstvo vašim ponašanjem ili nekim konkretnim postupkom, ali budite sigurni da će dobro razmisliti o svakom vašem stvarnom ili imaginarnom nedostatku.

Ponekad će je takva premišljanja dovesti u iskušenje da je vreme da obustavi vezu/brak sa vama i pored činjenice da vas i dalje voli.

reklame

Sledećih 5 razloga su samo neki koji je mogu naterati da razmisli da bi možda bila srećnija sa nekom drugom osobom ili čak da je sama, piše citymagazine.rs. Romantično je razmišljati da je nemoguće da bilo šta poremeti vašu vezu dok god se iskreno volite, ali realnost je znatno surovija, pa zato budite oprezni.

1. Ona nije sigurna da može da se osloni na vas

Čak i žene koje posebno cene svoju slobodu osećaju se udobno u vezi samo kada znaju da mogu da se oslone na svog partnera. Ako vaša lepša polovina percipira da niste pouzdani i ako ne oseća da ste spremni da ponekad žrtvujete svoj komfor zarad nje, male su šanse da će vas uzeti u razmatranje kada bude odlučila da je vreme za brak, porodicu ili jednostavno sledeći korak u vezi.

2. Deluje joj da nije broj jedan u vašem životu

Bezuslovna ljubav je rezervisana za decu i roditelje. U vezi, pak, ako jedna osoba misli da nije na vrhu liste prioriteta svog partnera, posle nekog vremena će prestati da gaji ista osećanja koja je imala prema njemu do tada.

Ne dozvolite sebi da upadnete u zamku lažne sigurnosti i potrudite se da iznova dokazujete svojoj dragoj da je broj jedan u vašem životu.

Pući će joj srce ali će otići: 5 razloga zašto žena ostavlja muškarca kojeg voli najviše na svetu

3. Ona smatra da je ne podržavate dovoljno

Ulazak u vezu ne znači da treba istog trenutka da zaustavimo sve svoje životne aspiracije i pravimo se da nam je samo dovoljno što smo srećno zaljubljeni.

Mnogi muškarci prave grešku kada pomisle da su želje i snovi njihovih partnerki samo prolazna stvar pa ih uglavnom obeshrabruju kada one odluče da probaju nešto novo u svom životu. Ako mislite da će vam vaša draga oprostiti takvo ponašanje, grdno se varate!

loading...