prsti odaju vaš karakter

Proricanje budućnosti iz dlana ili hiromantija jedna je od najpoznatijih i najkomplikovanijih metoda proricanja budućnosti. Prema hiromantiji, vaše ruke i prsti odaju vaš karakter i mnogo govore kakva ste osoba. Koliko puta ste u životu pogledali u svoj dlan i poželeli da iz njega pročitate svoju budućnost? Sigurno puno, makar iz zabave. Zato, ruke gore, promeškoljite prste! Dobro ih osmotrite i otkrijte šta dužina, ali i druge karakteristike vaših prstiju govore o vama.

Hoćete li verovati u to što kažu vaši prsti je na vama, ali je činjenica da je ovo što sledi prilično zanimljivo.

Počnimo od najmanjeg prsta prema palcu.

1. Mali ili Merkurov prst

reklame

Govori o našim instinktima i o načinu komunikacije. Ukoliko se savija prema domalom prstu ukazuje na saosećajnu i dobru osobu. Ukoliko je udaljen od ostalih prstiju znači da je osoba vrlo nezavisna i u svemu originalna. Vrlo dugačak mali prst znači da je osoba nadarena za strane jezike i uopšte svaku vrstu komunikacije.

Ukoliko je prst mali, znači da ukazuje na nedostatak samopouzdanja.

Treći deo ili vrh prsta: Ako je dugačak odaje elokventnu, šarmantnu osobu sa velikom moći percepcije; ako je kratak, znači stidljivost i poteškoće u izražavanju.

Drugi deo prsta ili srednji deo: Dugačak često oslikava osobe koje se bave medicinom; kratak predstavlja stabilne ličnosti koje se dosta posvećuju drugima.

Prvi deo prsta ili koren prsta: Ukoliko je dugačak znači da osoba teži slobodi i individualnosti; kratak odaje naivne i lakoverne osobe.

prsti odaju vaš karakter

2. Domali ili Apolonov prst (prstenjak)

Simbol je kreativnosti i savršenstva. Govori o veštinama, odnosu prema umetnosti, ukusu i stilu. Ukoliko je iste dužine kao srednji prst (ili duži), predstavlja ljude koji se odaju riziku i one koji su skloni kocki. Kratak domali prst je pokazatelj osoba koje su po prirodi estetičari.

Treći deo ili vrh prsta: Ako je dugačak odaje kreativne osobe sklone dramatizaciji životnih situacija; ako je kratak, ukazuje na praktične tipove.

Drugi deo prsta ili srednji deo: Dugačak daje osobu sa ukusom za stil i detalje; kratak znači manjak zanimanja za lepotu i stil.

Prvi deo prsta ili koren prsta: Ukoliko je dugačak simbolizuje osobu sa izuzetnim smislom za ukus i stil i moguće je da će na osnovu toga zarađivati novac; kratak je simbol praktičnosti i jednostavnosti.

prsti odaju vaš karakter

3. Srednji ili Saturnov prst

Govori o načinu na koji se odnosimo prema materijalnim vrednostima. Ako je dugačak pokazuje odlučnog, sposobnog i ambicioznog čoveka koji je spreman da stvori i vlastiti posao. Ako je kratak, govori o ekscentričnoj osobi koja se buni protiv društveno prihvaćenih normi. Ukoliko se savija prema domalom otkriva potrebu za emotivnom i materijalnom sigurnošću. Ovi ljudi ne vole svađe i srećni su samo kada su okruženi voljenim osobama. Ukoliko je udaljen od domalog, ukazuje na osobe kojima je s vremena na vreme potrebna samoća…

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.