Foto: themindsjournal.com

Jedan od pet najvažnijih čula je vid. Ne samo da su oči “ogledalo duše”, nego i način na koji svaki pojedinac vidi svet oko sebe. To može definisati vaš tip ličnosti i pogled na život

Pravila igre:

1. Bacite pogled na sliku na sekundu ili dve i prebrojite konje.

reklame

2. Sad proverite koji ste tip ličnosti prema broju konja koji ste zapazili.

1. Vidite samo jednog konja

Vi ste tip osobe koja više zanima velika slika i lakše percipirate celu priču nego neke njene detalje. Vi stvari, probleme ili rešenja vidite u njihovoj celosti, ne gubeći vreme na analizu detalja. Odlučujete brzo i jednostavno.

Ove kvalitete se traže u upravama firmi i vi biste bili izvrsni u stvaranju strategija i odlučivanju budući da ste sposobni da sagledate stvari “spolja”, a u glavi već vidite šta se događa pet ili šest koraka unapred.

Iako su ovi kvaliteti opšte poželjni, nemojte prestati da radite na sebi. Povežite ih sa znanjem i iskustvom i postaćete izuzetno poželjan poslovni “paket”.

2. Videli ste između pet i deset konja

U vama se nazire perfekcionizam. Vi ne uzimate stvari zdravo za gotovo i posvećeni ste onim pravim stvarima koje imaju veliki uticaj na vaš život, piše The Minds Journal.

Odlučujete na temelju informacija kojima raspolažete, intuitivno, ali razumno. Uprkos vašoj razumnosti, vaš način rada zna biti jako opasan – za vas i okolinu. Ali ovo vas ne usporava, već direktno usmerava prema vašim ciljevima. Vaš najveći problem je što nemate dobar sistem rada.

Uvek ste u pokretu i za vas ne postoji faza mirovanja. Nebitno je trčite li ili puzite, vi jednostavno ne stajete…

3. Videli ste jedanaest ili više konja

Molimo pljesak za gospodina/gospođu fantastičnog/fantastičnu!

Imate izuzetno oštro oko i primećujete stvari koje drugi teško vide. Po prirodi ste jako odgovorni i to je jedan od razloga zašto nikad ne propuštate ni najsitnije detalje.

Ovo je jedan od razloga zašto ljudi vole da s vama rade. Svesni su da nikad nećete zabrljati.

Nažalost, perfekcionizam dolazi sa svojim nedostacima. Često se znate naći u situacijama u kojima niste sigurni treba li da nastavite da radite na nečemu ili da završite i pređete na novi zadatak. Uvereni ste da sve može biti bolje i tu nastaje problem jer nemate granicu i ne znate kad je vreme da stanete.

Nikad niste posve zadovoljni svojim radom.

24sata.hr

loading...