Samo zato što je on zgodan i uspešan, i što vas je častio pićem ne znači da momentalno treba da zaboravite na svoje dostojanstvo i učinite sve što on od vas očekuje

Muškarci se najlakše zaljube u žene koje znaju da budu tajanstvene i koje ne pristaju na sve tek tako. Davanje sebe malo po malo, ko na kašičici, najbrže će ga privući k vama i zadržati ga u vašem naručju.

Ipak, nekim ženama je jezik brži od pameti, pa pojedine rečenice, ali i postupci znaju da ih odbiju istog trena.

reklame

zaved-i

Međutim, ako želite da odigrate mudro, i pre svega da ga naterate da se ludo zaljubi u vas, moraćete da poslušate sledeće savete:

ISKUSNE ŽENSKE OVO RADE: Glavni adut za držanje muškarca “za muda”!

1. Pazite na svoje dostojanstvo

Samo zato što je on zgodan i uspešan, i što vas je pozvao na sastanak i častio vas pićem ili vam na bilo koji drugi način dao do znanja da mu se sviđate, ne znači da momentalno treba da zaboravite na svoje dostojanstvo i učinite sve što on od vas očekuje.

Postavite svoje granice i dajte mu do znanja kakav ste tip žene. Ako želi ozbiljnu vezu, itekako će to ceniti.

2. Budite samo svoji

Ako u startu krenete da glumite da ste nešto što niste, vezu unapred osuđujete na propast. Samo je pitanje vremena kada će vaši stavovi, navike i obrasci ponašanja isplivati na površinu pa zaista nema potrebe da ih prikrivate. Budite prirodni, spontani i dosledni sebi, takvi ćete mu se najviše svideti.

…nastavak na sledečoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.