JARAC

Kod vas se dešava ovaj Pun Mesec u vašem prirodnom desetom polju karijere, šefova, nadređenih, jednog roditelja. Vi možete imati dosta stresan period pa ako ste nešto zeznuli, nije sada vreme da ispravite grešku jer su emocije pod tenzijom i Sunce iz Ovna nepovoljno prema vašem. Merkur je još retrogradan pa pazite ako treba nešto da potpisujete ili dogovorite.

VODOLIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem devetom polju što je polje inostranstva, filozofije, religije, viših znanja, putovanja. Mnoge Vodolije će imati priliv novca preko partnera u ljubavi ili će čak ući u vezu iz interesa. Nezaposleni bi mogli dobiti vest za neki posao što opet nije sigurno zbog retrogradnosti Merkura. Dobro proverite. Moguće je da ste vi još polovinom marta dobili veću svotu novca ili uvećanje plate.

Pripremite se za Supermesec: Saznajte šta pun Mesec u Vagi 21. marta 2019. godine donosi svakom horoskopskom znaku

RIBE

reklame

Kod vas se dešava pun Mesec u vašoj prirodnoj osmoj kući koja predstavlja transformaciju, nasledstvo, novac partnera, seks, okultno pa me ne bi čudilo da vas interesuje sve vezano za zagrobni život, regresiju i sve okultno. Sunce ulazi u vaše polje novca pa će biti vrhunac u narednom periodu, jer novac pristiže sa svih strana. Venera je u vašem dvanaestom polju tajni, inostranstva ili u mašti a uskoro se realizuje u stvarnosti i na javi. Dobra energija planeta se nastavlja pa uživajte.

loading...