RAK

Kod vas se dešava u vašem četvrtom polju kuće, korena, novih početaka, doma, zajednice jednog roditelja pa očekujte da se ispoljavaju emocije na tim životnim aspektima. Kako je Mesec vaš vladar sasvim je moguće da vam  pun Mesec u Vagi bude napet, nervozan i da nešto odlučite nepromišljeno i brzopleto pa dobro pripazite da se posle ne biste kajali.

LAV

Kod vas se dešava u vašem trećem polju komunikacije, kraćih putovanja, braće i sestara, rodbine, komšija i još mnogo simbola treće kuće. Vama svakako ide povoljniji period od 21. marta, a sam pun Mesec bi vam mogao doneti veliku strast. Moguće je da će vam se zavrteti u glavi od ljubavi ako ste slobodni. Ta osoba može biti dosta moćna i moći će da vam pomogne na svim životnim poljima. Možete joj verovati u potpunosti i moći ćete da se oslonite na nju.

Pripremite se za Supermesec: Saznajte šta pun Mesec u Vagi 21. marta 2019. godine donosi svakom horoskopskom znaku

DEVICA

reklame

Kod vas se pun Mesec dešava u vašem drugom polju što je dobro za vaše finansije. Merkur koji je retrogradan u Ribama vama nije naklonjen sve do 29. marta pa dobro pazite kada su partneri u poslu i u ljubavi da ne dođe do svađe i nesporazuma. Mnogo papira se treba srediti i uopšte mnogo posla je sa kašnjenjem zbog Merkura. Polako sve stižete da uradite.

loading...