Megan je u jednom trenutku htela da uhvati za ruku supruga ali ju je on brže-bolje odmakao, pa su odmah krenule glasine o tome kako u braku mladog bračnog para ne cvetaju ruže

Vojvotkinja od Saseksa i bivša glumica Megan Markl (36) pojavila se sa suprugom princom Harijem (33) na prijemu u Bakingemskoj palati i opet prekršila kraljevska pravila ponašanja, pise 24sata.hr.

Megan je u jednom trenutku htela da supruga uhvati za ruku, ali on ju je brže-bolje odmakao, pa su odmah krenule glasine o tome kako u braku mladog bračnog para ne cvetaju ruže. Ipak, čini se da u slučaju Megan i Harija nije reč o bračnoj krizi, već o nečem drugom.

reklame

“Kraljica i suprug takođe se retko drže za ruke u javnosti, pa ispada da je to nepisano pravilo koje važi i za sve ostale parove kraljevske porodice”, rekao je za Daily Mail stručnjak za govor tela, Robin Kermod i objasnio da se ovde prvenstveno radi o iskazivanju poštovanja prema kraljici.

Inače, osim po nekonvencionalnom ponašanju, Magan pažnju javnosti pleni i odevnim kombinacijama koje su, primetili su mnogi, u poslednje vreme često nežno ružičaste boje. Ipak, ni to nije slučajno.

Supruga princa Harija, kao članica kraljevske porodice, pojavljuje se na važnim događajima, što može da bude stresno, pa stručnjaci smatraju da svetli tonovi deluju umirujuće, odnosno, smiruju nervozu i usporavaju puls.

Sem toga, ružičasto mnogi percipiraju kao romantičnu boju, pa je moguće da Megan želi da pošalje poruku da je zaljubljena.

loading...